Comencen les obres de finalització de la reurbanització de Doctor Lluch

Guardar

cabanyal
cabanyal

La regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana i vicealcaldessa, Sandra Gómez, ha ressaltat que des de la seua delegació s'està treballant per a «donar l'impuls definitiu a la regeneració d'una de les zones més degradades del Cabanyal-Canyamelar». Gómez ha anunciat que aquesta setmana han començat les obres que permetran concloure la reurbanització de l'avinguda del Mediterrani i el carrer del Doctor Lluch, i que se sumen a l'inici de les obres de reurbanització del carrer Sant Pere, que va tindre lloc aquest dilluns.

Segons ha explicat la regidora, les obres inclouen la jardineria que va quedar pendent amb la col·locació d'arbratge, i la revisió de rajoles soltes o trencades en els trams ja executats. Els treballs realitzats fins hui, finançats pel Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana, van consistir en la reurbanització dels carrers Columbretes, Millars, Escalante, Progrés, José Benlliure, Los Angeles, Pare Luis Navarro i l'avinguda del Mediterrani, amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat i la qualitat urbana. Per a això, es va canviar el paviment existent per un altre nou de tipus fonoabsorbent, i es va ampliar l'amplària de les voreres, les zones d'aparcament i la calçada.

Les obres que comencen ara suposen la finalització de la urbanització de Doctor Lluch que va quedar pendent en el projecte original en coincidir amb la zona per la qual passava l'ampliació de l'avinguda de Blasco Ibáñez. D'aquesta forma, quedarà urbanitzat el carrer Doctor Lluch des d'Amparo Guillen fins a Pescadors i, a més, es completarà la jardineria de tots els carrers inclosos en el projecte, col·locant arbratge en els escocells que es van deixar preparats. Finalment, es farà una revisió integral de les obres de reurbanització ja executades per a reparar aquells desperfectes com a rajoles soltes o trencades i alguns acabats per a millorar la qualitat final de l'obra després de les deficiències detectades.

«Amb aquestes accions es millorarà l'acabat final de l'obra i s'introduirà l'arbratge per a millorar la qualitat de vida i mediambiental del barri, alhora que continuem allunyant l'ombra de la prolongació», ha comentat Gómez. El termini d'execució és de tres mesos i compta amb un pressupost (IVA inclòs) de 450.620,50 euros.

La regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana i vicealcaldessa, Sandra, Gómez ha assegurat que aquest mes serà «fonamental per a la renovació d'una de les zones més degradades del Cabanyal gràcies a aquestes obres de reurbanització. Pretenem retornar la normalitat al barri».

Destacats