Catalá: "Estic molt agraïda per haver aconseguit el suport dels 19 districtes de València"

"Ha tornat la política sana. Hem fet una campanya neta, sense entrar en el fang i insults que han fet altres partits. Només hem parlat de València, de propostes per a millorar la vida dels valencians." assenyala la futura alcaldessa de València.

Guardar

Maria José Catalá valora els resultats electorals.
Maria José Catalá valora els resultats electorals.

La pròxima Alcaldessa de València, María José Catalá, ha valorat hui els resultats que ha obtingut en les eleccions. "Estic molt contenta i orgullosa que tots els 19 districtes de València hagen confiat en el Partit Popular. Som la primera força política en tots i els assegure que no els vaig a fallar".

Catalá ha volgut agrair l'alta participació en les eleccions, "una participació històrica que han demostrat les ganes de canvi", i ha subratllat els bons resultats obtinguts pel Partit Popular: "Més de 151.000 valencians han confiat en el projecte que encapçale, hem obtingut un 36,62 % dels vots i som el partit polític que més ha crescut en aquestes eleccions"

La pròxima Alcaldessa de València ha ressaltat que "ha tornat la política sana. Hem fet una campanya neta, sense entrar en el fang i insults que han fet altres partits. Només hem parlat de València, de propostes per a millorar la vida dels valencians. El PP ha guanyat les eleccions il·lusionant als valencians"

"Vaig a ser una alcaldessa per a tots, per als quals m'han votat i per als quals no. València està per sobre de tots. Ahir va guanyar la València treballadora, lliure, capdavantera i orgullosa. Em vaig a deixar la pell per tots els valencians. Vaig a treballar incansablement per a solucionar els seus problemes i que tinguen la ciutat que mereixen".

Catalá ha anunciat que "els meus primers 100 dies van a estar centrats a engegar una baixada d'impostos, un pla de xoc de neteja, traure oposicions per a posar 500 policies més en el carrer i començar a construir habitatge públic perquè els joves puguen emancipar-se i desenvolupar el seu projecte personal i professional.

Preguntada, sobre la bestreta d'eleccions generals: "Sánchez és expert a tapar una cosa per una altra, però la victòria del PP a València i a la Comunitat és una bestreta del que va a passar a Espanya: Feijóo serà el pròxim President del Govern"

Destacats