Batalla de Flors de València 2022: Com aconseguir entrades?

Les entrades per a la Batalla de Flors de València ja estan a la venda. Descobreix com aconseguir una llotja

Guardar

La Batalla de Flors de València / Foto: Junta Central Fallera
La Batalla de Flors de València / Foto: Junta Central Fallera

La Batalla de Flors de València 2022 se celebrarà el diumenge, 31 de juliol, a les 20.00 hores. Un espectacle únic al passeig de l'Albereda que, cada any, concentra a milers de persones. Per a gaudir-ho al màxim, l'Ajuntament de València ha anunciat que a partir del divendres, 22 de juliol, es podran comprar les llotges per a la Batalla de Flors. Si tu també vols participar en aquest sorteig, t'expliquem com participar pas a pas.

El sorteig de les entrades per a la Batalla de Flors de València 2022 s'obrirà el divendres 22 de juliol, a partir de les 12.00 hores. A partir d'eixe moment, les persones interessades podran inscriure's en el sorteig que determinarà qui podrà comprar les entrades per a un total de 365 llotges. El termini d'inscripció acabarà el dilluns, 25 de juliol.

El sorteig entre les persones inscrites se celebrarà el dimarts, 26 de juliol, al matí en el mateix Ajuntament de València davant notari. Així, les persones afortunades rebran un correu amb un codi per a poder fer la compra. La compra d'entrades es podrà dur a terme des de les 18.00 hores del mateix 26 de juliol fins a les 18.00 hores del dijous, 28 de juliol. Es crearà una llista de reserva per si alguna de les persones seleccionades no realitzaren la compra en el període establit.

La inscripció en el sorteig per a les llotges de la Batalla de Flores es podrà realitzar a través de la web oficial.

A més, la compra d'entrades en taquilla per a la Batalla de Flors s'obrirà el dissabte, 30 de juliol, a partir de les 10.00 hores. En total, hi haurà disponible 60 llotges.

Com ha explicat el regidor de Cultura Festival, Carlos Galiana, "està havent-hi una gran participació i s'espera completar l'aforament ocupant-se les 425 llotges a la disposició de la ciutadania".

Arxivat a:

Destacats