Assaborint el II Feminario i pensant ja en la següent edició

El II Feminario València 2017 va tancar les seues portes amb més de 500 assistents, un gran nivell en les ponències i tractant temes de rabiosa actualitat

Guardar

0-6
0-6

El Complex Esportiu de la Petxina es va convertir durant el cap de setmana en l'epicentre del feminisme espanyol. El II Feminario va reunir sota el mateix sostre a importants noms de la defensa de la igualtat i els drets de les dones. Amalia Valcárcer, com a padrina i ponent, va ser la màxima referència durant les jornades; Charo Nogueira, Concepción Cascajosa, Pilar Aguilar, Pamela Urrutia, Stasa Zajovic, Cristina Narbona, Alicia Puleo, Rosa Cobo, Alicia Miyares, Carmen Alborch, Laura Freixas, Rosa Solbes o Maria Such van posar la veu en aquells reptes pels quals encara hui en dia deu el feminisme ha de lluitar.

El món de la comunicació i la visibilitat de la dona en ell; la situació de les dones en les zones de conflicte, l'ecofeminisme, les noves formes del patriarcat o el paper de la dona en la cultura i la creació van ser els temes que es van tractar en esta segona edició d'un Feminario que ha aconseguit consolidar-se en l'agenda nacional com un espai de referència. Pocs són els espais que es dediquen a la reflexió sobre el paper de la dona, la seua situació en la societat i els reptes als quals s'ha d'enfrontar i València s'ha convertit en una de les parades de debat obligatòries. Després de la clausura d'esta segona edició, des de l'àrea d'Igualtat de la Diputació de València ja es pensa en la tercera edició.

Arxivat a:

Destacats