Aquests són tots els premis que han caigut a la província de València

Informa't de tots els números premiats que s'han repartit pels municipis de la província de València

Guardar

Lotería de Navidad
Lotería de Navidad

La Comunitat Valenciana ha sigut una de les afortunades en el Sorteig Extraordinari de Nadal, que ha deixat al voltant de 130 milions d'euros. I és que en els diferents municipis del territori valencià s'han repartit els primers premis del sorteig, incloent-hi la Grossa de Nadal. A València Extra, fem un repàs per tots els números premiats que han caigut a la província de València.

El primer premi, més conegut com la Grossa, ha caigut tant a Oliva, com a Alfara del Patriarca. El número premiat ha sigut el 72.897, i es repartiran 400.000 euros al dècim. Així, s'ha venut un dècim premiat en l'Administració número 1 d'Alfara del Patriarca, situada al carrer Doctor Navarrés, i un altre en l'administració d'Oliva del carrer Passeig Lluis Vives.

El segon premi del Sorteig de Nadal s'ha repartit, en major mesura, a la província d'Alacant, però també ha caigut a Manises i Gandia. Concretament, el número premiat – 06095 – s'ha venut en l'administració número 7 de Gandia, al carrer de la Vírgen, que tenia consignats 45 dècims i en la número 3 de Manises. Aquest segon premi repartirà 1.200.000 euros a la sèrie.

Els dos quarts premis també han caigut a la província de València. Així, mentre el número 38.341 s'ha repartit a Almàssera, Meliana, Manises i Faura, l'altre quart premi – 75.981 – s'ha venut a Manises, Ontinyent i Cullera. Tots dos números repartiran 200.000 euros a la sèrie. Aquests premis s'han fet esperar i han eixit al migdia.

Finalment, la província de València també ha sigut agraciada amb dos cinquens premis. El primer d'ells eixia minuts després de començar el Sorteig de Nadal. Els xiquets de Sant Ildefons cantaven el 86.986, que es repartia entre els municipis de L'Alcúdia, Navarrés, Manises, Torrent i la ciutat de València.

D'altra banda, el número 43.831 ha sigut el penúltim premi que ha eixit, i s'ha repartit a Manises. Tots dos número repartiran 60.000 euros a la sèrie.

El Sorteig Extraordinari de Nadal ha repartit aquest 22 de desembre un total de 2.408 milions d'euros en premis, 28 milions més que l'any anterior. Els premis d'import inferior o igual a 40.000 euros no estaran subjectes al gravamen especial sobre els premis de determinades loteries.

Destacats