Almàssera, Meliana, Faura i Manises, les localitats agraciades amb un quart premi

El número premiat ha sigut el 38.341 que repartirà 200.000 euros a la sèrie

Guardar

loteria_navidad
loteria_navidad

La Comunitat Valenciana està sent una de les comunitats autònomes afortunades en el Sorteig Extraordinari de Nadal de 2020. I és que després que la Grossa de Nadal haja caigut en tres localitats del territori valencià, ara, un altre quart premi cau a Almàssera, Meliana, Manises i Faura (València). El número premiat ha sigut el 38.341 i repartirà 200.000 euros a la sèrie. Aquest número també s'ha repartit entre altres ciutats espanyoles com Vigo, Roquetas de Mar o Madrid.

A més, l'altre quart premi també ha caigut a la província de València. Concretament, a les localitats valencianes de Manises, Ontinyent i Cullera amb el número 75.981, que repartirà 200.000 euros a la sèrie.

No obstant això, no han sigut els únics premis que han caigut a la Comunitat Valenciana, ja que a més del tercer premi que ha caigut a Torrevieja (Alacant) amb el número 52.472, també han caigut dos cinquens premis que s'han repartit per diferents municipis de la província d'Alacant, Castelló i València.

Els premis del Sorteig Extraordinari de Nadal d'import inferior o igual a 40.000 euros no estaran subjectes al gravamen especial sobre els premis de determinades loteries, segons els límits que va fixar la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat del 2018.

Destacats