La Grossa de Nadal cau en la Comunitat Valenciana

El número premiat ha sigut el 72.897 que repartirà 400.000 euros al dècim

Guardar

Loteria de Nadal
Loteria de Nadal

La Grossa de Nadal ha caigut a la Comunitat Valenciana. Concretament, en les localitats de Xàbia (Alacant), Oliva i en el municipi de l'Horta Nord d'Alfara del Patriarca (València). El número premiat ha sigut el 72.897, que repartirà 400.000 euros al dècim.

La Comunitat Valenciana també és una de les autonomies on més vegades ha caigut la Grossa. De fet, ha caigut 37 vegades fins a 2019. L'any passat va ser l'última vegada que va caure en tres municipis de la província d'Alacant: Alcoi, Moraira i Sant Vicent del Raspeig. Així mateix, a la província de València, el primer premi del Sorteig Extraordinari de Nadal ha caigut en 22 ocasions.

Així mateix, la Comunitat Valenciana també ha sigut agraciada amb el quart premi - 75.981 -, que ha deixat 200.000 euros a Manises, Cullera i Ontinyent, així com amb dos cinquens premis. D'una banda, el 86.986 ha sigut venut a les localitats alacantines de Novelda, amb el major nombre de sèries; Torrevieja, Alacant, Orihuela, Sant Vicent del Raspeig i Elda. També han sigut agraciats els municipis valencians de L'Alcúdia, Navarrés, Manises, Torrent i la capital, València. A més, administracions d'Onda i Rosell (Castelló) també apareixen en la llista. L'altre cinqué premi ha sigut el 37.023, i ha deixat 60.000 euros a Vinaròs (Castelló), on l'administració número 1 del carrer San Cristóbal ha venut una sèrie.

A més, el tercer premi – 52.472 – ha caigut a Torrevieja (Alacant), repartint 500.000 euros a la sèrie. S'ha repartit també per altres ciutats espanyoles com Almeria, Girona, Conca o Barcelona, entre altres.

Els premis del Sorteig Extraordinari de Nadal d'import inferior o igual a 40.000 euros no estaran subjectes al gravamen especial sobre els premis de determinades loteries, segons els límits que va fixar la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat del 2018.

Destacats