Aquestes són les línies d'autobús per a anar a les platges de València

Aquestes línies de l'EMT estrenaran, a més, un servei nocturn

Guardar

Bus de l'EMT a València
Bus de l'EMT a València

L'EMT València inicia, a partir d'aquest dissabte, 11 de juny, el servei especial de platges amb reforç en totes les línies que et porten fins a les platges de València. L'increment d'aquestes línies s'anirà reforçant amb l'arribada de la temporada alta, amb l'objectiu d'adaptar-se a les necessitats i demandes de la ciutadania. Un servei especial que no sols es prolongarà fins a finals del mes d'agost, sinó que, com a novetat, estrenarà un servei nocturn a partir del 15 de juny.

Però, com anar amb autobús a la platja de València? Les línies de l'EMT que connecten amb la franja marítima de la ciutat són: la 15, 18, 23, 31, 32, 92, 95 i 98 durant el dia; i la 19, 24, 25, 93 i 99 les 24 hores, és a dir, estaran operatives tant de dia, com de nit.

En aquest sentit, la línia 18 prolongarà el seu recorregut per l'avinguda Tarongers fins al carrer Eugenia Viñes i la 24 entrarà fins a la platja del Saler per a facilitar l'accés a les persones usuàries. La línia 92 també ampliarà el seu itinerari habitual fins al passeig marítim i la línia 95 fins a la Marina per a oferir servei en Eugenia Viñes. A més, la línia 98 realitzarà diàriament el seu itinerari dels caps de setmana per a connectar amb el passeig marítim tots els dies.

Per descomptat, cal destacar que, a partir del pròxim 15 de juny, començarà a funcionar una nova línia d'autobús – la 23 – que facilitarà la connexió entre Forn d'Alcedo, Castellar-L'Oliveral i Pinedo, connectant, així, amb les platges del sud de València.

Per a donar a conéixer a la ciutadania aquest servei, EMT ha posat en marxa un dispositiu informatiu tant al passeig marítim, com al centre de la ciutat per a explicar totes les millores de la xarxa durant la temporada d'estiu. El regidor de Mobilitat i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, ha assenyalat que "una vegada més, els autobusos municipals són la millor opció per a gaudir de la nostra costa durant l'estiu i, enguany, tant de dia com de nit".

Destacats