Aquesta és la programació de Nadal gratuït al Parc Central de València

Arriba 'La Central', el nou espai de la programació de Nadal a València

Guardar

Parc Central de València
Parc Central de València

El Parc Central de València acull a partir del 26 de desembre de 2022 una infinitat d'activitats nadalenques gratuïtes entre les quals no faltarà la música en directe, representacions teatrals o l'animació per a gaudir en família durant les festes de Nadal. Sota el nom 'La Central', València inaugura aquest nou espai que s'omplirà, cada dia, de desenes de xiquets i xiquetes que s'ho passaran en gran amb totes les activitats programades.

A més, reunirà els personatges més característics de la Cavalcada de Reis de València, com la missatgera Caterina, el patge Miquel, el senyor Carbó i la seua carboneria, Dolça i la fàbrica de caramels o l'astrònoma Perseida. Tots aquests personatges mostraran, al públic assistent, com es prepara la rebuda dels Reis d'Orient a la ciutat.

D'aquesta manera, del 26 de desembre de 2022 al 4 de gener de 2023, el Parc Central de València se suma a l'oferta nadalenca de la ciutat de València. Així, com explicava el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, "aquest espai recuperat per a la ciutadania en el centre de la ciutat acollirà tota una sèrie de propostes que suposaran un nou pol d'atracció per als veïns i veïnes de València durant el Nadal".

Així mateix, aquestes activitats se sumaran a les més de 300 activitats nadalenques organitzades per a enguany, i que inundarà la capital del Túria de concerts de nadales, exposició de pesebres, la visita de Caterina i la bústia reial i una infinitat d'activitats que s'aniran desenvolupant fins al 5 de gener de 2023.

Sens dubte, una oportunitat perfecta per a gaudir del Nadal en família, amb totes aquestes activitats gratuïtes i amb entrada lliure.

Programació de Nadal al Parc Central de València

Programación Navidad en Parque Central
Programació Nadal en Parc Central
Programación Navidad en Parque Central 31 de diciembre
Programació Nadal en Parc Central 31 de desembre
Programació Nadal en Parc Central 1 de gener
Programació Nadal en Parc Central 1 de gener

 

Arxivat a:

Destacats