45 anys de moviment veïnal al barri de Benimaclet

Aquest dissabte, Benimaclet acull, a més, una nova edició de l’Ecomaclet

Guardar

Benimaclet
Benimaclet

El barri de Benimaclet està de celebració. L'Associació Veïnal del barri compleix 45 anys vetlant pel benestar i els drets dels veïns i veïnes de Benimaclet. I, com no podia ser d'una altra manera, és moment de festejar-ho. Per això, aquesta nit, a les 21.00 hores, han organitzat un sopar de germanor en el Centre Instructiu Musical per a recordar tot el que s'ha aconseguit al llarg d'aquests 45 anys.

Des de les seues primeres reivindicacions, en les quals van demanar la instal·lació de semàfors als carrers o passos segurs en les vies del tren, fins a les millores en els equipaments del barri, aquesta associació veïnal no ha deixat de lluitar pels interessos de tots. Però això no ha fet res més que començar, i les noves generacions també entren amb força.

Per davant, encara els queda una important batalla: el PAI de Benimaclet. L'Associació Veïnal també ha format part de les diferents manifestacions que s'han dut a terme per a demanar una revisió del projecte que vaja més d'acord amb l'essència del barri, que protegisca l'horta i l'habitatge enfront de l'especulació i que, sobretot, garantisca els serveis que necessita Benimaclet.

Tal com anuncien a través del seu compte de Facebook, demà serà un dia per a celebrar envoltats de tots els veïns i veïnes de Benimaclet, però també juntament amb altres entitats socials, culturals i esportives del barri que s'uniran a aquesta festa d'aniversari.

Però les celebracions no acaben ací. I és que aquest dissabte, 15 de juny, Benimaclet torna a acollir una nova edició de l'Ecomaclet. El mercat ecològic de proximitat per excel·lència visita el barri amb els millors productes valencians. Així que, ja saps, aquest dissabte tens una cita, de 10.00 a 14.00 hores, en la Plaça de Benimaclet per a gaudir d'aquest gran mercat.

Arxivat a:

Destacats