Un incendi en la residència d'ancians de Montcada provoca sis morts

Guardar

+Bombers intervenen en l'incendi de Montcada
+Bombers intervenen en l'incendi de Montcada

El nombre de morts en l'incendi declarat en la nit d'aquest dimarts en una residència d'ancians a Montcada (València) ascendeix a sis i, actualment, hi ha 15 persones hospitalitzades, segons ha informat la Conselleria de Sanitat.

Cinc residents van morir a l'interior de la residència mentre que la sisena víctima mortal ho va fer en el centre hospitalari en la qual va ser evacuada. A més, va haver-hi altres dues atencions en el lloc del sinistre.

Dels 15 ferits, tres d'ells han sigut traslladats a l'Hospital General de València, un d'ells de caràcter greu i altres dos, estables.

Així mateix, s'ha emportat a un afectat a l'Hospital Universitari Doctor Peset, on roman ingressat amb pronòstic reservat; i altres cinc a l'Hospital Arnau, un d'ells en estat greu i els altres quatre romanen estables.

A l'Hospital Clínic Universitari de València es va traslladar a tres residents i un d'ells va morir en les instal·lacions. Els altres dos continuen en el centre en situació estable.

A l'Hospital de Manises s'ha traslladat a una persona, que continua hospitalitzada; a la Fe a altres tres, una d'elles greu, una altra amb pronòstic reservat i un pendent de rebre l'alta mèdica al llarg del matí.

En l'operatiu han intervingut quatre SAMU, cinc Suport Vital Bàsic i quatre ambulàncies (TNA).

Destacats