Una mare mata al seu bebé a Vilamarxant i intenta suïcidar-se

Guardar

Una unitat SAMU i una SVB
Una unitat SAMU i una SVB

En el matí de hui, un avís d'una dona precipitada des d'un tercer pis en una casa de Vilamarxant ha fet saltar totes les alarmes i ha destapat el pitjor dels crims possibles. Pel que sembla, i segons apunten tots els indicis trobats fins ara, una dona ha assassinat al seu bebé d'onze mesos i posteriorment ha tractat de llevar-se la vida saltant des d'un tercer pis, tal com ha avançat el periòdic Levante-EMV.

Quan ha sigut trobada la presumpta infanticida al carrer posterior de la finca, s'ha avisat a l'ambulància SAMU per a atendre-la i posteriomente evacuar-la a l'Hospital La Fe de València. En una primera anàlisi, s'ha observat que la dona presenta diferents lesions, però la seua vida no corre perill.

Concretament, aquesta tragèdia mortal a VILAMARXANT s'ha produït entorn de les deu del matí al carrer Pobla de Vallbona. A més dels serveis sanitaris, fins al lloc s'han desplaçat diverses patrulles de la Guàrdia Civil, els qui han entrat a la casa i s'han trobat amb el bebé sense vida i, segons sembla, degollat.

Per part seua, el pare de la criatura no es trobava a la casa i en assabentar-se d'aquest terrible succés s'ha desplaçat ràpidament fins allí. No obstant això, aquest no és l'únic fill del matrimoni, perquè l'altre es trobava en el col·legi quan ha ocorregut el succés. Segons les mateixes fonts, hi ha antecedents previs d'intents de suïcidi per part de la mare.

El cas es deriva al jutjat de guàrdia de Llíria, que ha autoritzat l'alçament del cadàver. Així, el cos del bebé, d'onze mesos, ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal de València, on demà se li realitzarà la pertinent autòpsia.

Arxivat a:

Destacats