La Guàrdia Civil salva la vida d'un home tendit en la V-31

Es trobava inconscient enmig de la carretera i els vehicles que passaven li sortejaven sense socórrer-ho

Guardar

El alcalde de Fuenterrobles denuncia una agresión homófoba con insultos y puñetazos
El alcalde de Fuenterrobles denuncia una agresión homófoba con insultos y puñetazos

La Guàrdia Civil de València ha aconseguit salvar la vida d'un home que es trobava inconscient a la meitat de la carretera V-31, també coneguda com la Pista de Silla, que és l'autovia d'accés de la ciutat de València pel sud.

Segons ha informat la Benemèrita mitjançant un comunicat, el dissabte 18 de febrer la patrulla de la Guàrdia Civil va rebre un avís de la central COS per una crida realitzada per un agent franc de servei. En l'avís s'informava de l'existència d'un home inconscient estesa a la meitat de la V-31, a l'altura de la incorporació de la CV4008, el qual estava sent sortejat per diversos vehicles, amb el perill que això implica.

En conéixer aquesta informació, la patrulla es va personar immediatament en el lloc i, efectivament, es van adonar que els cotxes estaven sortejant a l'home inconscient, passant a escassos centímetres de la seua posició, per la qual cosa van decidir actuar immediatament per a salvar la seua vida travessant per l'autovia a peu a tota velocitat, al mateix temps que senyalitzaven la zona als vehicles que es trobaven circulant.

Una vegada arribats al punt exacte en el qual es trobava l'home, van aconseguir traslladar-lo a una zona segura de l'autovia, on després d'uns segons, van aconseguir que recobrara la consciència. En dirigir-se als agents, l'auxiliat va reconéixer no recordar res del succeït.

L'home tan sols presentava ferides superficials en els seus genolls, per la qual cosa els agents li van acompanyar fins al seu domicili ja sa i estalvi després d'haver succeït aquest incident en el qual la seua vida es va veure en perill.

Cal recordar que la V-31 serveix d'autovia d'accés sud a València i té una longitud de 16 km aproximadament. A més, té un alt volum de trànsit, ja que també serveix d'accés als polígons industrials que hi ha en el seu trajecte i les grans poblacions de l'Horta Sud.

Arxivat a:

Destacats