Un Guàrdia Civil salva la vida a un home en un restaurant de Picassent

Guardar

El alcalde de Fuenterrobles denuncia una agresión homófoba con insultos y puñetazos
El alcalde de Fuenterrobles denuncia una agresión homófoba con insultos y puñetazos

En una fonamental intervenció, components del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València van aconseguir salvar la vida d'un home de 64 anys que s'estava ofegant a causa d'una ennuegada en un restaurant de la localitat de Picassent.

Els fets van ocórrer el passat dia 26 d'abril, al voltant de les 11.00 hores, quan els agents del Destacament de Trànsit València-A se trobaven pròxims al restaurant Diego, situat en el polígon industrial de Picassent. Va ser en aqueix moment quan personal del restaurant va eixir a la seua trobada amb gran nerviosisme, sol·licitant auxili, ja que hi havia un home en el seu interior que s'estava ofegant.

Els guàrdies civils no van dubtar a actuar immediatament i van entrar al local per a prestar una primera assistència a la persona afectada. En arribar, van trobar a l'home semiacostat sobre la taula, en estat cianòtic i amb clars signes d'asfíxia.

Amb gran encert i decisió, un dels agents es va col·locar darrere de l'home i li va realitzar la denominada maniobra d'"Heimlich", una tècnica de primers auxilis que consisteix en una forta compressió abdominal per a expulsar l'objecte que obstrueix les vies respiratòries.

Gràcies a la ràpida actuació dels guàrdies civils, la maniobra d'"Heimlich" va tindre èxit i l'home va aconseguir expulsar el que li obstruïa les vies respiratòries. No obstant això, a causa del gran esforç, instants després va perdre el coneixement i els agents el van col·locar en posició lateral de seguretat després de comprovar que respirava amb normalitat i les seues constants estaven bé.

Mentre esperaven l'arribada dels serveis sanitaris, els guàrdies civils van mantindre a l'home en posició lateral de seguretat, vetlant pel seu estat i assegurant-se que respirava amb normalitat. Finalment, els serveis sanitaris van arribar al lloc i van traslladar a l'home al centre mèdic de la localitat, on va ser atés pels metges i es va recuperar amb normalitat.

Arxivat a:

Destacats