La Guàrdia Civil investiga l'accident entre un tren i un cotxe que va deixar dos ferits greus i 152 evacuats a Cullera

El sinistre vial es va produir en el camí La Partideta de Cullera el passat 19 de març

Guardar

Agent de la Guàrdia Civil en el lloc dels fets
Agent de la Guàrdia Civil en el lloc dels fets

El passat 29 de març un tràgic succés va tindre lloc a la comarca de la Ribera Baixa que podria haver acabat molt pitjor. Al voltant de les 19.00 hores de la vesprada un tren que realitzava el recorregut entre Cullera i Gandia va envestir a un turisme ocupat per dos joves de 22 anys, que van patir ferides de gravetat i van haver de ser excarcerats pels bombers. Ara, la Guàrdia Civil ha confirmat la posada en marxa d'una investigació amb la condició d'esclarir l'ocorregut.

Quan es va tindre constància d'aquest greu incident, immediatament es van enviar patrulles de Policia Local de Cullera i quatre unitats de la Guàrdia Civil, fent-se càrrec de la investigació un Equip d'Atestats del Destacament de Trànsit de Gandia.

Pel que respecta a l'avanç dels esbrinaments de la Benemèrita, fins al moment s'ha pogut determinar que el jove conductor ha donat negatiu en les proves d'alcohol i drogues.

El maquinista del tren no va poder evitar la col·lisió, però sí que es produïren víctimes entre els més de 150 passatgers, que van ser evacuats per la Guàrdia Civil en autobusos gestionats per ADIF fins a la pròxima estació de Tavernes de la Valldigna, des d'on van poder continuar viatge.

Si bé, en els primers moments es van produir escenes de pànic, la Guàrdia Civil ressalta que l'evacuació va ser ordenada, ràpida i sense contratemps.

Arxivat a:

Destacats