El foc d'Olocau presenta evolució favorable encara que segueix actiu

Guardar

Bomber treballa en un incendi
Bomber treballa en un incendi

L'incendi declarat en la matinada del divendres en el terme municipal d'Olocau (València) presenta una evolució favorable encara que continua actiu, segons ha informat primera hora d'aquest dissabte el 112 GVA.

Durant la nit han treballat sobre el terreny dues unitats dels Bombers Forestals de la Generalitat, dues autobombes, una dotació, un coordinador i tres brigades forestals del Consorci de Bombers de València.

Al voltant de les 1.45 hores del divendres el 112 Comunitat Valenciana va rebre múltiples avisos de focus d'incendi en la zona d'Olocau, Marines i Gàtova, que finalment va confirmar l'existència d'un incendi prop del primer d'aquests municipis, en la partida de Castillo del Real, dins del Parc Natural de la Serra Calderona.

El foc presentava un avanç lent i resultava de difícil accés per a mitjans terrestres. Tant la Guàrdia Civil com els agents mediambientals avisaren als habitants d'Olocau perquè estigueren alerta per la situació de l'incendi, en el qual es va establir la Situació 1 del Pla d'Incendis i va obligar a mobilitzar a mitjans aeris.

A petició de l'alcalde d'Olocau, es va instruir el confinament preventiu de la població pel foc encara que el Lloc de Comandament Avançat no va adoptar cap decisió i ja s'havien retirat els aeris. En aquests moments segueix actiu encara que la seua evolució és favorable.

Arxivat a:

Destacats