Sorprenen 'in fraganti' un conductor a 143 km/h en en una via limitada a 50

Guardar

Un cotxe de la Guàrdia Civil de Trànsit
Un cotxe de la Guàrdia Civil de Trànsit

La Guàrdia Civil de València està duent a terme investigacions sobre un conductor que ha sigut detectat per circular a una velocitat de 143 km/h en una via que té una limitació de velocitat de 50 km/h. Els agents del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València van detectar al conductor durant els controls de velocitat establits en el marc dels dispositius especials duts a terme durant el cap de setmana de celebració de les Falles 2023.

Aquests dispositius especials es van posar en marxa amb la finalitat de garantir la seguretat viària en les carreteres de la província de València durant un cap de setmana en el qual es va produir un augment significatiu dels desplaçaments a la comarca de la Safor a causa del gran atractiu turístic que té aquesta festivitat.

El conductor va ser detectat circulant per la CV-678, una carretera que uneix la localitat alacantina de Pego amb la Platja d'Oliva i que conflueix amb l'N-332 en un encreuament que es considera perillós a causa de la gran quantitat de vehicles que circulen per aquesta carretera, especialment els caps de setmana i festius.

La velocitat màxima permesa en la secció de la carretera per la qual circulava el conductor era de 50 km/h a causa de la proximitat d'un canvi de rasant en travessar per damunt de l'autovia AP-7. A més, les característiques particulars d'aquesta carretera, entre les quals destaca la freqüent presència de ciclistes i la inexistència d'un voral amb l'amplària adequada, fan necessària la limitació de la velocitat en aquest punt.

La proximitat de l'N-332 converteix a la CV-678 en un punt en el qual és necessari establir controls de velocitat, especialment a causa de la problemàtica del nou accés de l'autovia AP-7 que enllaça amb la localitat d'Oliva. De fet, aquest és el segon delicte per excés de velocitat detectat en menys de huit dies en vies de comunicació pròximes. Al gener, es va produir un sinistre vial en l'N-332 que va resultar en una persona morta.

Els Agents del Destacament de Trànsit de Gandia van poder identificar en el moment al conductor, de 38 anys, qui va ser investigat per un delicte contra la seguretat viària per circular amb excés de velocitat. Les diligències han sigut remeses al Jutjat de Guàrdia de Gandia per un suposat delicte que pot comportar penes de presó de fins a sis mesos i privació del dret a conduir fins a quatre anys.

Arxivat a:

Destacats