Enxampen a un conductor a 174 quilòmetres per hora conduint per la V-30

Superava en més de doble la velocitat màxima permesa

Guardar

Imatge d'un control de trànsit de la Guàrdia Civil
Imatge d'un control de trànsit de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València ha informat d'haver detectat a un home de 42 anys per un delicte contra la seguretat viària en ser enxampat conduint un Porsche Panamera a una velocitat de 174 km/h en una via amb un límit de velocitat de 80 km/h.

Els fets van tindre lloc el passat 23 d'abril, durant un servei de vigilància i verificació de la velocitat dut a terme en el marc d'una campanya de control de velocitat que es va desenvolupar del 17 al 23 d'abril en la via desdoblegada V-30, a l'altura del quilòmetre 7,600, en sentit decreixent.

Un equip de radar de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil va detectar al vehicle circulant a una velocitat molt superior a la permesa, per la qual cosa es va procedir a la investigació del conductor com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat viària.

El delicte pel qual s'investiga al conductor està penat amb fins a sis mesos de presó i la privació del dret a conduir durant un màxim de quatre anys.

Les diligències instruïdes per la Guàrdia Civil han sigut entregades en el Jutjat de Guàrdia dels de València perquè es duguen a terme les actuacions judicials corresponents.

Arxivat a:

Destacats