Detenen a dues persones mentre robaven cablejat elèctric a Sant Antoni de Benaixeve

La col·laboració veïnal va ser clau per al seu arrest ja que comptaven amb antecedents per aquest mateix delicte en altres poblacions del Camp de Túria

Guardar

Policia Local de Catarroja
Policia Local de Catarroja

Agents del cos de Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve (Camp de Túria) van detenir a dues persones que es trobaven robant cablejat elèctric, presumiblement per a la seua venda posterior, divendres passat 28 d'octubre. La policia va sorprendre els individus quan es trobaven tallant diversos punts de la xarxa de cablejat elèctric al carrer Sant Vicent Ferrer de Sant Antoni de Benaixeve.

L'arrest es va produir de manera ràpida gràcies a l'ajuda de la ciutadania i especialment a la comunitat de veïns del carrer Sant Vicent Ferrer. Va ser la comunitat veïnal la que va alertar en primera instància de les activitats i actituds sospitoses de les persones detingudes. Els dos individus compten amb nombrosos antecedents per aquesta mena de fets delictius en altres poblacions de la comarca del Camp de Túria.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve va agrair l'avís i la intervenció de la patrulla policial i ha ressaltat que es van evitar majors danys en la xarxa elèctrica de la localitat. Així mateix, des de la Policia Local del municipi "lloen" i reconeixen la labor d'alerta dels veïns perquè va propiciar la detenció ràpida dels lladres i es van evitar més danys en la infraestructura elèctrica municipal.

Les dues persones arrestades van ser entregades a la Guàrdia Civil de la localitat de la Pobla de Vallbona. Aquest motiu es deu al fet que part del terme municipal de Sant Antoni de Benaixeve està integrat en la subcomarca de La Vallbona vinculada al seu torn al Camp de Llíria. Les dues persones han sigut posades ja a disposició judicial.

Destacats