Desmantellat un punt de venda de droga al detall a Villar del Arzobispo

Guardar

Coche guardia civil
Coche guardia civil

La Guàrdia Civil de Llíria ha desenvolupat l'operació Cineco i ha procedit a la desarticulació d'un punt de venda de cocaïna de la localitat de Villar del Arzobispo, així com a la confiscació de gran quantitat de substàncies estupefaents i efectes relacionats amb l'activitat il·lícita esclarida.

A conseqüència d'aquesta operació, els agents han detingut a un home de 55 anys, veí de la localitat, i a l'aprehensió de d'un total de 24 grams de cocaïna, així com material per al seu "tall" i dosatge, ha indicat la Comandància en un comunicat.

Les investigacions es van iniciar arran de la detecció d'un punt de venda de cocaïna situat en el centre de la localitat de Villar del Arzobispo, on s'observava "un elevat nombre de persones que acudien constantment a aquest domicili", així com que aquests fets "havien generat una gran alarma social entre els veïns d'aquesta localitat".

A partir de les labors operatives desenvolupades, es va poder identificar als habitants de l'habitatge, així com constatar que aquest domicili era utilitzat com a punt de venda de drogues i amb un gran nombre de "clients".

Una vegada obtinguts els indicis necessaris, prèvia autorització judicial, la Guàrdia Civil va dur a terme un dispositiu compost per més d'una vintena d'agents, en la qual es va efectuar l'entrada i registre en l'habitatge objecte de la investigació i la detenció d'un home de 55 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues.

En el registre de l'habitatge a més de les substàncies estupefaents, es van confiscar material i elements emprats per al "tall" i el dosatge de la cocaïna, així com nombrosos efectes procedents dels beneficis econòmics obtinguts de l'il·lícit penal.

En total es van intervindre 24 grams de cocaïna, una balança digital de precisió, instruments per al dosatge de la droga (filferro, retalls de plàstic), elements de "tall" de la droga (pólvores de talc per a peus i alcohol de 96é), dos telèfons mòbils amb tres targetes sim, 2.780 euros en bitllets fraccionats, un turisme, una motocicleta i dos televisors de 40 i 55 polzades.

La Guàrdia Civil dóna per desmantellat un important punt de venda de substàncies estupefaents en la localitat de Villar del Arzobispo. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Llíria.

Destacats