Un accident de trànsit entre dos cotxes deixa tres hospitalitzats a Gandia

Els equips mèdics van atendre tres persones ferides en el xoc, una dona de 62 anys i dos homes de 41 i 67 anys

Guardar

Ambulància SVB i ambulància SAMU
Ambulància SVB i ambulància SAMU

Tres persones han resultat ferides en un accident de trànsit ocorregut en la carretera CV-671, en el municipi valencià de Gandia. Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), l'incident va tindre lloc el dimecres a la vesprada, al voltant de les 19 hores.

Després de rebre l'avís, es van desplaçar al lloc de l'accident una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra del Servei de Suport Vital Bàsic (SVB). Els equips mèdics van atendre tres persones ferides en el xoc, una dona de 62 anys i dos homes de 41 i 67 anys respectivament.

Els tres ferits presentaven policontusions, per la qual cosa van ser traslladats a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia per a rebre atenció mèdica especialitzada. Fins al moment, no s'ha informat sobre la gravetat de les lesions patides per les víctimes.

Les autoritats encara no han revelat les circumstàncies exactes de l'accident ni les causes que el van provocar i es treballa en les investigacions necessàries per a esclarir els detalls del succés.

La carretera CV-671, on va ocórrer l'accident, és una via transitada en la zona sud de Gandia i connecta diferents localitats de la Safor. És important recordar la importància de mantindre una conducció responsable i respectar les normes de trànsit per a evitar accidents d'aquest tipus.

Les autoritats insten els conductors a ser cautelosos en les carreteres, respectar els límits de velocitat i mantindre la distància de seguretat adequada. A més, és essencial estar atents a les condicions del trànsit i mantindre una conducció prudent en tot moment.

L'atenció mèdica ràpida i efectiva per part dels serveis d'emergència contribueix a brindar l'assistència necessària a les persones ferides en aquesta mena d'incidents. S'espera que els ferits es recuperen satisfactòriament i reben el tractament adequat a l'hospital.

Destacats