València Extra rep el 'Premi Poble de Rafelbunyol' per la seua resposta a la crisi sanitària

Amb aquesta distinció, l'Ajuntament de Rafelbunyol reconeix la tasca de les persones i entitats que han contribuït a reduir l'impacte de la pandèmia

Guardar

Àlex Ladrón de Guevara i David Rodríguez, director i CEO de València Extra, en el lliurament dels 'Premis Poble de Rafelbunyol'
Àlex Ladrón de Guevara i David Rodríguez, director i CEO de València Extra, en el lliurament dels 'Premis Poble de Rafelbunyol'

València Extra ha rebut un dels 'Premis Poble de Rafelbunyol' de 2022 per la seua resposta a la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19. Una distinció que aquest divendres 7 d'octubre ha entregat l'alcalde de la localitat, Fran López, en un acte carregat d'emocions i de simbolisme per l'impacte de la malaltia en la societat.

Es tracta d'un reconeixement que s'emmarca dins de la celebració del 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, que enguany ha tingut com a objectiu reconéixer la tasca de les persones i entitats que van contribuir al fet que l'impacte de la pandèmia anara menys perjudicial per a les veïnes i veïns de Rafelbunyol.

L'auditori de la localitat es va omplir d'emocions en el lliurament dels 67 guardons, símbol de reconeixement públic, agraïment, solidaritat i empatia. "Durant aquesta pandèmia, el principal objectiu era que cap veí o veïna de Rafelbunyol es quedara arrere i això va ser així gràcies a la implicació i treball de totes les persones d'aquest municipi, especialment d'aquelles a les quals hem guardonat en el dia de hui", va destacar el primer edil.

Així, Àlex Ladrón de Guevara, director de València Extra, i David Rodríguez Andrés, CEO del diari digital de proximitat, van ser els encarregats de recollir el guardó. "La pandèmia ens ha marcat profundament com a societat i, des del minut un, València Extra s'ha situat al costat de totes les valencianes i valencians amb informació de qualitat, evitant la sobre informació, apostant per la perspectiva valenciana i contrastant informació amb veus expertes", ha destacat el director.

Posat general del lliurament dels 'Premis Poble de Rafelbunyol' 2022

Lliurament dels 'Premis Poble de Rafelbunyol' 2022


"Aquesta crisi ens ha demostrat el valor dels mitjans de comunicació en un context de canvi accelerat que requereix informació de qualitat. Aqueix compromís serà el que continue marcant a València Extra. Recollir aquest premi és un orgull per a tot el nostre equip", ha apuntat Rodríguez.

La majoria dels 'Premis Poble de Rafelbunyol' els van rebre associacions, comerços, farmàcies, centres educatius, empreses i veïns i veïnes que van fer màscares i van entregar material higiènic a l'Ajuntament, així com les persones que integren la plantilla de personal de l'Ajuntament de Rafelbunyol i la Residència de Persones Majors de Rafelbunyol.

Alguns dels premis més significatius van ser per al Centre de Salut de Rafelbunyol, la Policia Local de Rafelbunyol, la Guàrdia Civil, el Parc de Bombers de la Pobla de Farnals i la Protecció Civil de Rafelbunyol.

A més, des del consistori s'ha volgut reconéixer el treball que van realitzar les diferents institucions valencianes, com la Generalitat Valenciana, Conselleria de Sanitat, 112, Diputació de València, l'UME, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i l'Hospital Clínic Universitari de València, l'hospital que tenen assignat els veïns i veïnes del municipi.

Així mateix, Horta Noticias, El Meridiano, À Punt, Levante-EMV i El Periòdic també van rebre el seu guardó com a mitjans de comunicació.

Arxivat a:

Destacats