València acollirà la final de The Champions Burger 2023

La capital del Túria tornarà a ser amfitriona per a acollir la final de The Champions Burger, la competició que seleccionarà a la millor hamburguesa d'Espanya d'enguany entre el 22 de juny i el 9 de juliol

Guardar

'Emmy B', hamburguesa guanyadora en The Champions Burger' 2022
'Emmy B', hamburguesa guanyadora en The Champions Burger' 2022

The Champions Burger 2023 torna a escollir a València com a amfitriona per a acollir la final per la disputa de la millor hamburguesa d'Espanya d'enguany. L'esdeveniment tindrà lloc en l'estadi del Llevant UD, l'Estadi Ciutat de València, entre el 22 de juny i el 9 de juliol. L'entrada al recinte serà lliure i qualsevol podrà degustar i votar per la seua favorita, de manera senzilla, a través d'un codi QR i atenent a uns criteris marcats prèviament per l'organització, com el pa, la carn, la combinació dels ingredients..., entre altres. L'hamburguesa guanyadora haurà d'obtenir la millor puntuació en totes les valoracions.

Previ a la final, el certamen recorrerà part del territori espanyol on determinarà, també, quines són les millors hamburgueses per cadascuna de les ciutats en les quals es vote, trobant-se la mitjana entre el públic.

Les semifinals es disputaran, de forma escalonada, en sis ciutats espanyoles, dues d'elles de la Comunitat Valenciana. La primera ciutat a acollir The Champions Burger serà Castelló, a partir del pròxim 11 de març i fins al diumenge 19, coincidint amb les Festes de la Magdalena 2023, en el carrer Juan Pablo II, al costat de la Fonda del Vi. Del 30 de març al 9 d'abril serà el torn d'Alacant, que acollirà al concurs en la Zona Volvo, en ple port de la localitat, on es podrà gaudir de la millor música i burgers amb vista al mar. Les foodtrucks de The Champions Burger se situaran a Madrid, entre el 13 i el 23 d'abril, en el Recinte Firal les Fregues. I de la capital espanyola es passarà el relleu a Saragossa, que acollirà la competició entre el 27 d'abril i el 7 de maig en la Zona Expo. La cinquena parada serà a Sevilla, en el Moll de les Delícies, entre l'11 i el 21 de maig, mentre que l'última oportunitat per a degustar a les participants abans de la final serà a Bilbao, entre l'1 i l'11 de juny, els qui acolliran al torneig en el Moll Ramón.

Els participants d'aquesta edició que repeteixen pel que fa a l'any anterior són The Fitzgerald, El Garatge Foodie, Bertys, Souls Coffeee Beer, Teputy Burger i, per descomptat, la guanyadora de l'edició de The Champions Burger 2022, el restaurant valencià Jenkin's. A més, aquest 2023 es podrà gaudir de nous sabors de la mà d'Antiga, Umbrella, El Toril, La Fusió, Rico Burger, Torriko, Williamsburg, Circ Alacant i Taramara, locals que no havien participat en l'edició anterior i que es disputaran el lideratge per la millor hamburguesa d'Espanya.

Destacats