Cullera, capital LGBTIQ+ del Mediterrani

Cullera Beach Pride 2023: consulta tota la programació de la festa de la igualtat i la diversitat

Guardar

Dues xiques caminen en el passeig de Cullera en els dies previs a la gran festa LGTBIQ+
Dues xiques caminen en el passeig de Cullera en els dies previs a la gran festa LGTBIQ+

Cullera, la capital turística de la Ribera, es convertirà en els pròxims dies en la capital LGBTIQ+ del Mediterrani. I és que aquest municipi costaner de la Comunitat Valenciana compta les hores per a acollir la segona edició del Cullera Beach Pride 2023, un esdeveniment emblemàtic que celebra la diversitat, l'orgull i la igualtat.

Concretament, del 15 al 18 de juny, la ciutat es convertirà en l'epicentre de la inclusió de la costa mediterrània, oferint una programació inclusiva i vibrant per a persones de totes les orientacions sexuals i identitats de gènere.

Aquest esdeveniment no sols busca celebrar la diversitat i l'orgull, sinó també conscienciar sobre la importància de la inclusió i la igualtat en tots els àmbits de la societat. Cullera s'enorgulleix de ser una ciutat acollidora i oberta, on totes les persones són benvingudes i respectades.

El Cullera Beach Pride 2023 espera atraure a visitants de tot arreu, convertint a la ciutat en un punt de trobada per a la comunitat LGBTIQ+. Serà una oportunitat per a gaudir de moments inoblidables, crear llaços d'amistat i celebrar la diversitat en un ambient festiu i segur.

Cullera es prepara per a brillar amb els colors de l'arc de Sant Martí i demostrar una vegada més el seu compromís amb la igualtat i el respecte a totes les persones, sense importar la seua orientació sexual o identitat de gènere.

Programació Cullera Beach Pride 2023

Dijous 15 de juny

  • 19.30 h. "Converses amb orgull" a la Perla Negra.
  • 21.00 h. Pregó a càrrec de María Abradelo a la Perla Negra.

Divendres 16 de juny

  • Vesprada-nit "Rutapa"- Ruta de la tapa en els locals participants. Consulta en www.cullerabeachpride.com tots els establiments.
  • 23.00 h. "Diversity Fest" al Parc Urbà de Sant Antoni. Artistes convidats: Rosa López, Kelly Roller, Libertad Montero, Drag Shíky, Tracy Martínez i Adan Wish.

Dissabte 17 de juny

  • 16.00 h. "Papa Party" a la Duna (enfront de Medusa Beach Club) amb Eliad Cohen, Nalaya, Suri, Juanjo Martín, Alicia DC, Óscar Liv, Se Bastard i Salva Faus.

Diumenge 18 de juny

  • 11.30 h. i 13.30 hores Tallers infantils de la diversitat en el Passeig Dr. Alemany.
  • 20.00 h. Actuació d'Aaron Lee, violinista i activista pels drets humans, a la casa de la cultura.
Destacats