S'obri el termini d'inscripció per a les activitats i tallers gratuïts d'Estiu Urbà a València

La Regidoria de Joventut de València ofereix 1.500 places en activitats artístiques, esportives i idiomàtiques aquest estiu per als joves de 12 i 30 anys

Guardar

Xica fent esport
Xica fent esport

Des de la Regidoria de Joventut de València s'ha posta en marxa una iniciativa, amb 1.500 places, que recull multitud d'activitats i tallers gratuïts per a la població d'entre 12 i 30 anys, de cara al període estival. El programa Estiu Jove es divideix entre Estiu Urbà, destinat als nascuts entre 2008 i 2010, i la resta de campaments i tallers que varien segons l'edat i la temàtica. Podrà participar tot aquell que residisca a València o tinga vinculació amb la ciutat per estudis o treball.

Hi ha dues dates d'inscripció: la primera pertany a Estiu Urbà, el termini de la qual de sol·licitud comença demà dijous 25 de maig a les 9.00 hores, i romandrà oberta fins al pròxim 31 de maig a les 23.00 hores. L'assignació de les places serà totalment aleatòria a través d'un sorteig, que se celebrarà el dia 1 de juny a les 14.00 h. Per a agilitar el tràmit, des d'Espai Jove es recomana registrar-se prèviament en la pàgina web.

La segona tanda d'activitats es podrà sol·licitar a partir del 5 de juny a les 9.00 h i les inscripcions romandran obertes fins a la finalització d'aquestes. Amb la intenció de brindar un ampli ventall de possibilitats, s'han organitzat tallers artístics enfocats en els diferents tipus de dansa i teatre; esportius, amb rocòdrom, de futbol femení, vela i rem; de disseny, enfocats en la fotografia, el lettering, el brodat o el vídeo; i idiomàtics, amb opcions d'anglés (B1 – C1), valencià (C1), francés (A2 – B1) i alemany (A1 – A2). A més, també hi haurà campaments Viu la Natura, en anglés i multi aventura.

Algunes d'aquestes activitats també estan presents en el programa Estiu Urbà, així com a tallers sobre medi ambient i sostenibilitat, dies de platja i piscina i activitats nàutiques en La Marina amb propostes culturals i esportives en els centres municipals de Joventut de ciutat: CMJ Grau-Port, Grau-Port, Orriols, Patraix, Campanar, Malva-rosa i Russafa. Les activitats d'Estiu Urbà se celebraran de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h.

Arxivat a:

Destacats