Eurovisió Júnior 2022: quan i on veure el certamen

El valencià Carlos Higes actuarà a Erevan aquest diumenge, 11 de desembre, al voltant de les 16.57 hores

Guardar

Actuació de Carlos Higes en un dels assajos d'Eurovisió Júnior 2022
Actuació de Carlos Higes en un dels assajos d'Eurovisió Júnior 2022

El diumenge 11 de desembre, a les 16.00 hores, tindrà lloc la 20a edició d'Eurovisió Júnior 2022, el certamen infantil que se celebra en la capital d'Armènia, Erevan, i on el valencià Carlos Higes representarà a Espanya amb la cançó 'Señorita', un tema pop urbà-llatí amb algun toc flamenc i molt de ritme, acompanyat per descomptat del seu equip de ball format per Felipe, Adrián, Juan Diego i Mauro.

Per als espectadors espanyols, el jove d'11 anys amb un talent innat en l'escenari, on desprén innocència i naturalitat, actuarà aproximadament a les 16.57 hores, just després de Macedònia del Nord i abans del Regne Unit. A més, un total de 16 joves artistes lluitaran per aconseguir aqueix micròfon de cristall que porten somiant des de la seua preparació per a aquest gran esdeveniment musical.

Així mateix, sobre la base del nombre de reproduccions en el canal oficial de YouTube, entre les favorites es troba Geòrgia, Armènia i el Regne Unit, però també Espanya, que eixirà en el lloc número 11 amb la seua aposta ballable i molt contagiosa, just abans del Regne Unit, la representant de la qual serà la jove Freya Skyey amb "Lose my head".

Carlos Higes, el joven artista valenciano que actuará en 'Eurovisión Junior 2022' (Imagen de RTVE)
Carlos Higes, el jove artista valencià que actuarà en 'Eurovisió Júnior 2022' (Imatge d'RTVE)

Eurovisió Júnior 2022: a les 16 h en La 1, RTVE Play i el Canal internacional

Iveta Mukuchyan, representant d'Armènia en Eurovisió 2016, Garik Papoyan, actor, músic, presentador, escriptor i comediant armeni, i Karina Ignatyan, representant d'Armènia en Eurovisió Júnior 2019, seran els encarregats de presentar aquesta nova edició d'Eurovisió Júnior, que podrà seguir-se en directe en La 1 de TVE i en la plataforma de vídeos d'RTVE Play a partir de les 4.00 hores de la vesprada.

A més, els periodistes Tony Aguilar i Julia Varela seran els encarregats de narrar la gala.

D'altra banda, també podrà seguir-se el minut a minut de tot el que esdevinga durant el certamen i la informació d'última hora de l'actuació de Carlos Higes en Rtve.es.

Com votar gratis i en línia per la teua pròpia candidatura

En Eurovisió Júnior, cada país poden votar, gratis i en línia, per la seua pròpia candidatura en la pàgina web oficial del Festival de la Cançó d'Eurovisió Júnior 2022. Així doncs, els vots registrats seran comptabilitzats per l'organització, que els convertiran en punts seguint una regla proporcional.

En aquest sentit, els vots del públic compten el 50% de la classificació, mentre que l'altre 50% del resultat final el decideix un jurat professional.

Arxivat a:

Destacats