Així sona ‘Señorita’, el tema que defensarà el valencià Carlos Higes en Eurovisió Júnior 2022

Espanya aposta per una cançó urbana-llatina amb algun toc flamenc i molt de ritme

Guardar

https://youtu.be/Kod8QeXFR3M

Amb l'objectiu d'igualar o superar l'alt llistó que va deixar la valenciana Melani en el Festival d'Eurovisió 2019, o Soleá en el de 2020, en aconseguir ambdues un gran tercer lloc, Carlos Higes es prepara per a donar la seua millor versió en la seua cita més important, el Festival d'Eurovisió Júnior 2022, i ja ha estrenat la seua cançó. Aquest certamen musical se celebrarà el mes vinent a Erevan, capital d'Armènia, en concret el diumenge 11 de desembre.

Amb una lletra ballable que es queda ràpid, una cançó competitiva urbana-llatina amb algun toc flamenc, i una coreografia que aspira a arrasar en tota Europa, el finalista de 14 anys de la Voz Kids convida a ballar amb un estil que podria relacionar-se amb l'exitosa actuació de Chanel, que va obtenir el millor resultat d'Espanya en Eurovisió en 27 anys. El tema, anomenat 'Señorita', és la proposta que ha revelat Televisió Espanyola per a la pròxima edició esmentada, amb la qual espera llevar-se el sabor de boca agredolça de l'any passat amb el 15 lloc de Levi amb Riure, el pitjor resultat que ha tingut Espanya en aquesta competició.

Entre els favorits d'aqueixa edició ja sonen noms com el Regne Unit, que portarà a la jove Freya Skyey amb "Lose my head", i els Països Baixos, que presenta a una jove de 12 anys anomenada Luna, amb "La Festa". Però mai se sap, el videoclip ja està disponible i compleix amb desimboltura i molt de ritme la cançó esmentada. A més, s'ha gravat en punts urbans de València. Els dos primers plans mostren la Ciutat de les Arts i les Ciències i la platja, i la resta de vídeo es desenvolupa al jardí del Túria, on Carlos Higes i un grup de huit ballarins que l'acompanyen, ballen amb solvència en les escales del Palau dels arts.

Challenge 'Señorita'

Amb la condició de fer viral el ball, les xarxes socials de TVE ja han llançat un challenge amb els passos de ball que formen la coreografia, "Suma't al challenge de 'Senyoreta', la cançó amb la qual Carlos Higes representarà a Espanya", exposa TVE en les seues xarxes socials.

Destacats