Ecovidrio regalarà 12.000 entrades dobles per a la Davis per reciclar tres envasos de vidre

S'habilitaran contenidors als municipis de Mislata, Torrent, Sagunt i Port de Sagunt

Guardar

Presentació de 'Make it Green', iniciativa dins de la Copa Davis de València
Presentació de 'Make it Green', iniciativa dins de la Copa Davis de València

La Copa Davis de tenis que se celebrarà a València entre el 13 i el 18 de setembre promet ser sostenible. Per això, aquest migdia s'ha presentat el pla 'Make it Green' d'Ecovidrio, que compta amb un conjunt d'accions per a fer del torneig més prestigiós a nivell internacional d'aquest esport en un referent en sostenibilitat. Així, una d'elles serà el lliurament de fins a 12.000 entrades per a totes aquelles persones compromeses amb el reciclatge de vidre.

Concretament, Ecovidrio promourà el reciclatge de vidre entre la ciutadania de diversos municipis de la província de València. Així, tot aquell que acudisca en els dies corresponents a un dels punts habilitats amb tres envasos de vidre, rebrà a canvi una entrada doble per a gaudir d'algun dels partits. Així de senzill.

Per municipis, a Mislata els contenidors estaran situats el 12 i 13 de juliol en la Plaça Príncep d'Astúries (on se situa l'ecoparc mòbil) i el 14 i 15 de juliol en l'Av. Gregorio Gea, 34 - enfront del Centre Cultural Carmen Alborch.

A Sagunt, hi haurà un contenidor en la Plaza del Ayto - esquina mercado els dies 12 i 13 de juliol, mentre que al Port de Sagunt arribarà els dies 14 i 15 de juliol al Passeig Marítim - Av. Mediterrani.

Finalment, els veïns i veïnes de Torrent també podran acudir per les seues entrades. Concretament, s'instal·larà un contenidor en l'Av. del Vedat - Plaça de les Corts Valencianes els dies 14, 15 i 16 de juliol.

 

Contenedor de vidrio de 'Make it Green', iniciativa dentro de la Copa Davis de València
Contenidor de vidre de 'Make it Green', iniciativa dins de la Copa Davis de València

 

La Copa Davis més sostenible

La Copa Davis de València marcarà un abans i un després en matèria de sostenibilitat a través del pla 'Make It Green'. Aquesta és una iniciativa d'Ecovidrio desenvolupada al costat de l'empresa Kosmos que posa el focus en huit objectius clau que es tradueixen en mesures de sostenibilitat adaptades per a l'ocasió per a reduir els impactes negatius i maximitzar els positius en quant a l'àmbit mediambiental, econòmic i social de l'esdeveniment. Ha sigut desenvolupat gràcies a la col·laboració de la Generalitat Valenciana.

"Hui hem guanyat ací amb aquestes accions", ha expressat la consellera de Transició Ecològica, Mireia Mollà. "La Generalitat ajudarà en tot el possible a donar sentit a aquestes accions. Per a nosaltres és fonamental perquè aquesta iniciativa reuneix tots els valors necessaris quant a educació ambiental. A més, té tot el sentit que l'esport i el reciclatge vagen de bracet", ha afegit quant a la Copa Davis de València.

Entre els objectius del pla destaquen la sensibilització per a conscienciar a la ciutadania, la desmaterialització de la comunicació, reduir i mitigar les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle, recollida selectiva dels residus, lluitar contra el desaprofitament d'aliments, fomentar la diversitat i la igualtat d'oportunitats, minimitzar els plàstics i fomentar la mobilitat sostenible.

El director de la Copa Davis de València i extenista professional, David Ferrer, ha assenyalat que "estem més que satisfets per impulsar un tema tan important com cuidar el planeta. En tema de sostenibilitat pot influenciar molt perquè estem parlant d'una competició a nivell mundial que arriba a totes parts".

 

David Ferrer, durante la presentación de 'Make it Green', iniciativa dentro de la Copa Davis de València
David Ferrer, durant la presentació de 'Make it Green', iniciativa dins de la Copa Davis de València

 

 

Arxivat a:

Destacats