La Fonteta serà escenari de la fase de grups de la Copa Davis a València

La competició es disputarà en una superfície de pista dura coberta

Guardar

El Pavelló Municipal Font de Sant Lluís, més conegut com La Fonteta
El Pavelló Municipal Font de Sant Lluís, més conegut com La Fonteta

La ciutat de València serà la quarta seu de la fase de grups de les Finals de la Copa Davis 2022, unint-se así a Bolonya (Itàlia), Glasgow (Escòcia) i Hamburg (Alemanya), han confirmat aquest dimarts la Federació Internacional de Tennis (ITF) i Kosmos Tennis, organitzador de la competició.

L'esdeveniment tindrà lloc en el Pavelló Municipal Font de Sant Luis, més conegut com La Fonteta, i igual que en la resta de seus, la competició es disputarà en una superfície de pista dura coberta.

Así, cada ciutat amfitriona de la fase de grups acollirà un grup de quatre equips del 14 al 18 de setembre. Els dos millors equips de cada grup passaran a la fase eliminatòria, que se celebrarà en el Palau d'Esports José María Martín Carpena de Màlaga del 21 al 27 de novembre.

València ja ha sigut seu de la Copa Davis fins a en cinc ocasions. L'última va ser en 2018, quan l'equip espanyol va eliminar a Alemanya en quarts de final després de la victòria de David Ferrer en el cinqué partit davant Philipp Kohlschreiber.

Aquest mateix dimarts, Màlaga acollirà, a partir de les 13.15 hores el sorteig de les Finals 2022. Croàcia, com a subcampiona de 2021, és el cap de sèrie número 1 per a la fase final d'enguany, amb Espanya, França i Estats Units també com a caps de sèrie segons l'últim rànquing de nacions de la Copa Davis.

Els 16 països que competeixen en la fase final han sigut distribuïts en quatre grups. Els quatre caps de sèrie estan en el grup 1, mentre que els 12 països restants s'han distribuït en els grups 2-4 segons l'última classificació de la Copa Davis.

Un país de cada grup serà sortejat en cadascun dels quatre grups d'anada i volta, i els quatre països amfitrions seran col·locats en grups diferents.

Destacats