Els concerts gratuïts tornen a Torrent en una nova edició del festival 'Rockejat'

Nombrosos artistes i grups musicals actuaran de manera gratuïta en la capital de l'Horta Sud

Guardar

La Fúmiga, en concert. Imatge d'Artur Gavalda
La Fúmiga, en concert. Imatge d'Artur Gavalda

Els concerts gratis a Torrent tornaran a omplir la ciutat de música, alegria i bon ritme. Després de dos anys d'inactivitat a causa de la pandèmia de la COVID-19, el festival 'Rockejat' torna en gran amb una gran quantitat d'artistes convidades que actuaran de manera totalment gratuïta.

Així, els dies 21, 22 i 24 de juliol s'oferiran una sèrie de concerts gratis a Torrent que podran gaudir-se en l'edifici de l'Àgora del Parc Central. La IX edició del 'Rockejat' pretén no defraudar amb una destacada selecció d'artistes del panorama nacional i local.

"El retorn del Rockejat, a les portes del XX aniversari, és una prova de la consolidació de la marca del festival, que és un dels esdeveniments musicals i festius més arrelats i importants de la ciutat, aconseguint atraure cada any a milers de persones fins a l'Àgora de Parc Central per a gaudir de la millor música i un ambient immillorable", assenyala el regidor de Festes, José Pascual Martínez, qui afig que "aquesta edició s'emmarca en l'Any de la Música de Torrent, amb el qual volem posar en valor la importància de la música per a la societat torrentina".

Per part seua, la regidora de Cultura, Susi Ferrer, posa en valor el suport que es dona des de l'Ajuntament al talent torrentí, que també serà present dins d'aquests concerts gratis a Torrent.

Concerts gratis a Torrent

El primer dia de concerts gratis a Torrent començarà dijous que ve 21 de juliol a partir de les 23:30 h amb les actuacions de LFK, l'agrupació torrentina de rap que tornarà a pujar-se'n als escenaris del Rockejat després de brillar en anteriors edicions del festival. A continuació, serà el torn de Jazz Woman, una de les grans referències del rap valencià gràcies a les seues lletres en defensa de la justícia social i el feminisme.

Finalment, aquesta jornada inaugural la tancarà La Fúmiga, un dels grups valencians que millor acolliment ha tingut entre el públic des de la presentació del seu primer disc, 'Emprenedors', l'any 2019, gràcies a una combinació de lletres i melodies optimistes i entusiastes.

El divendres 22 de juliol començarà amb l'actuació de Revólver, l'emblemàtic i prolifere grup fundat i liderat per Carlos Goñi, que des de la dècada dels 90 ha aconseguit innombrables èxits musicals, arribant a vendre més d'1.500.000 còpies dels seus discos. El cartell el completaran les bandes locals Mai & Facinerosos i Malaestrella, els qui oferiran una mostra del millor rock and roll al públic congregat en l'Àgora de Parc Central.

Finalment, el diumenge 24 de juliol, els torrentins i torrentines podran gaudir amb l'espontaneïtat i improvisació de Freenetiks, el grup conformat per Skone, Chuty, Invert i DJ Hazhe, que oferirà una exhibició de freestyle i rap de primer nivell, demostrant el perquè els seus integrants són habituals en les competicions més importants del panorama internacional, com la Xarxa Bull o la FMS. La clausura del festival estarà a càrrec del DJ local PMK; qui tancarà aquesta edició del Rockejat amb una dinàmica sessió de música electrònica.

Cal recordar que tant l'hora d'inici com la ubicació de tots aquests concerts gratis a Torrent és la mateixa: l'Àgora del Parc Central a les 23.30 hores.

Destacats