El 88.509, el cinqué premi de la Loteria de Nadal cau a Manises i Alfara del Patriarca

Continua el Sorteig Extraordinari de Nadal repartint més premis

Guardar

Números del Sorteig de la Loteria de Nadal
Números del Sorteig de la Loteria de Nadal

A les 11:10 hores, els xiquets de Sant Ildefons han cantat un quint premi de la Loteria de Nadal 2022. En aquesta ocasió, el número agraciat ha sigut el 88.509, que repartirà 60.000 euros a la sèrie i, per tant, 6.000 euros al dècim. Les localitats valencianes que entre les quals es repartirà aquest premi són Manises i Alfara del Patriarca, a la província de València

La Comunitat Valenciana ha sigut agraciada també amb un cinqué premi – número 62.391 – que s'ha venut en les localitats de Benidorm i la Vila Joiosa, a la província d'Alacant. Aquest premi repartirà 60.000 euros a la sèrie, és a dir, 6.000 euros el dècim.

De moment, continuem esperant a la Grossa de Nadal. Això sí, cal recordar que ha eixit ja el segon premi de la Loteria de Nadal, que s'ha venut en les localitats de Puigcerdà i Olot a Girona i a Bilbao i Mungia a Biscaia, i que ha recaigut en el número 4.074.

Si el teu dècim ha sigut premiat, recorda que, des de 2018, Hisenda es queda una part fixa de tots els premis majors de 40.000 euros que siguen obtinguts en qualsevol tipus de sorteig. Així, aquesta institució es quedarà el 20% dels diners que s'han guanyat, sempre que l'import del premi siga superior a aquesta quantitat.

A més, per a poder cobrar el premi, el termini s'obrirà a partir d'aquesta vesprada, a les 18.00 hores, i s'allargarà fins al 22 de març de 2023. Si es tracta d'un premi menor, es podrà cobrar en qualsevol administració de loteria o punt de venda autoritzada. En canvi, si es tracta d'un premi major, serà necessari acudir a una entitat financera autoritzada. Pots consultar on cobrar el premi de la Loteria de Nadal a través d'aquest enllaç.

Arxivat a:

Destacats