El número 4.074, segon premi de la Loteria de Nadal

El segon premi del Sorteig Extraordinari de Nadal ha eixit pocs minuts abans de les 10.30 hores

Guardar

Un moment d'un sorteig extraordinari de loteria de Nadal
Un moment d'un sorteig extraordinari de loteria de Nadal

El segon premi de la Loteria de Nadal correspon al número 4.074, premiat amb 1.250.000 euros la sèrie. El Teatre Real de Madrid ha acollit, aquest matí, el Sorteig Extraordinari de Nadal. A les nou del matí, els xiquets de Sant Ildefons han començat a repartir sort. Els premis han començat a eixir prop de les 10.30 hores.

De fet, a les 10.24 hores, eixia el primer cinqué premi (62.391), que ha caigut íntegrament a la Comunitat Valenciana, concretament en les localitats de Benidorm i la Vila Joiosa. Un minut després, el bombo treia el segon premi amb el número 4.074. Aquest segon premi s'ha repartit en les localitats de Puigcerà i Olot a Girona i a Bilbao i Mungia a Biscaia.

Si el teu dècim ha sigut el premiat en aquest Sorteig de la Loteria de Nadal, recorda que en tractar-se d'un premi major, hauràs d'acudir a una entitat financera autoritzada per a poder cobrar el premi. D'aquesta manera, has de saber que els bancs on podràs cobrar el premi són: Abanca Corporación Bancaria, Banc de Sabadell, BBVA, CaixaBank, Caja Sur Banco, Cajamar Caja rural, Sociedad Cooperativa de Crédito, Ibercaja Banco, Kutxabank o Unicaja Banco. 

Pots conéixer més detalls sobre com i fins quan cobrar un dècim premiat en aquest enllaç.

Continua el Sorteig Extraordinari de Nadal amb més premis per repartir per tota Espanya. Milers de persones pendents també de quin serà el número que repartirà la Grossa de Nadal. De moment, Melilla és l'única ciutat espanyola on mai ha tocat aquest primer premiat tan desitjat en la Loteria de Nadal.

Destacats