Els candidats al Consell es tornen a veure les cares en l'últim debat electoral

Aquesta nit, la televisió autonòmica ha organitzat un debat entre els cinc candidats

Guardar

apuntnoticias
apuntnoticias

A tres dies dels comicis autonòmics, els cinc candidats a la Generalitat Valenciana tornen a trobar-se en l'últim debat electoral. La televisió autonòmica À Punt ha convocat, aquesta nit, a les 21.15 hores, als líders de les cinc formacions polítiques amb representació en Les Corts perquè, per última vegada abans del 28 d'abril, exposen a la ciutadania les seues propostes de futur per a la Comunitat Valenciana.

Durant les dues hores que durarà el debat electoral, Isabel Bonig (PP), Ximo Puig (PSPV-PSOE), Mónica Oltra (Compromís), Toni Cantó (Ciutadans) i Rubén Martínez Dalmau (Unides Podem – EUPV) abordaran temes tan d'actualitat com l'educació, la política social i la política mediambiental, l'economia o la relació amb el Govern d'Espanya, en el qual tornarà a eixir a col·lació l'infrafinançament al qual s'ha sotmés, durant anys, a la Comunitat Valenciana.

Com ja van anunciar des de la televisió pública autonòmica, el partit d'ultradreta Vox no estarà convocat en els debats que se celebren en À Punt per no comptar amb representació parlamentària ni en les Corts Valencianes ni en les Generals. I és que com ja van explicar, la inclusió d'aquest partit podria ser recorregut per altres formacions com Pacma, que va multiplicar per cinc els resultats de Vox en les últimes eleccions generals.

L'últim debat electoral estarà moderat per la presentadora d'À Punt Jessica Crespo, i podrà ser seguit en directe, també, a través de la ràdio, la web i les xarxes socials de la radiotelevisió pública valenciana. Els cinc líders de les principals forces polítiques li la juguen aquesta nit, en el penúltim dia de campanya. I és que és una oportunitat perfecta per a convéncer als votants que encara estan indecisos.

Destacats