• Home

  • Programació de la Gran Fira de València 2018

Programació de la Gran Fira de València 2018

El mes de juliol no seria el mateix sense l’inici de la Gran Fira de València, una celebració que es remunta a l’any 1871, i que omple els carrers de la ciutat d’una infinitat d’activitats per a tots els públics, però també d’extraordinaris espectacles pirotècnics, que són els grans protagonistes en quasi totes les celebracions valencianes. Des dels mítics Concerts de Vivers​​​​​​​ o la Fira d’Atraccions, fins a l’esperada Nit a la Mar, la Gran Fira de València porta a la ciutat 275 activitats, que es repartiran en 50 espais diferents.

La programació de la Gran Fira de València 2018 estarà dividida en diferents cicles, com l’esperada ‘Nit a la Mar‘ (14 de juliol), que situarà en l’epicentre de la cultura a un espai tan emblemàtic, com és La Marina, amb els concerts de Ramonets i Tardor o un espectacle piromusical a càrrec de Ricardo Caballer; o la ‘Nit de Juliol‘ (21 de juliol), que començarà amb el concert de campaners en el Micalet, i continuarà amb nombrosos esdeveniments, com la ‘Cercafira’ (19.00 h), l’obertura de tots els museus fins a altes hores de la nit i un concert, en la Plaça de l’Ajuntament, a càrrec de 97.7 Ràdio Llevant.

Per descomptat, la pólvora també tindrà un protagonisme especial, gràcies al Correfoc, que se celebrarà el 27 de juliol a les 23.00 hores. Diferents colles de dimonis convidaran als assistents a banyar-se en pólvora, ballant i gaudint amb ells, però també podràs assistir a aquest espectacular Correfoc com a espectador.

I com mana la tradició, l’últim diumenge de juliol, la Batalla de Flores arribarà al Passeig de l’Albereda​​​​​​​ per a tornar a acomiadar la Gran Fira de Juliol amb una de les batalles més pacífiques i divertides de la història. Un milió i mig de clavells taronges i grocs tornaran a inundar València de color. No obstant això, quan aquest dia arribe, ja haurem gaudit durant tot un mes de la Gran Fira de València.

PROGRAMACIÓ COMPLETA DE LA GRAN FIRA DE VALÈNCIA​​​​​​​

El més llegit