• Home

  • Els concerts de Vivers

Els Concerts de Vivers 2018, una trobada amb els millors artistes

La música és una de les protagonistes de la Gran Fira de València. Per això, els Concerts de Vivers s’han consolidat com un dels festivals musicals més multitudinaris de la ciutat. Per l’escenari dels Jardins de Vivers, nombrosos artistes nacionals i internacionals faran ballar, nit rere nit, a valencians i visitants. Amb una programació de luxe, i per a tots els gustos, els Concerts de Vivers arrancaran el 4 de juliol, i oferiran música de qualitat fins al 28 de juliol.

Izal serà l’encarregada de donar el tret d’eixida a un mes en el qual la bona música serà la protagonista. No obstant això, en els pròxims dies, també aniran actuant artistes reconeguts com Iván Ferreiro, Niña Pastori, Arkano, Rozalén, Morat, Rosendo o Los Secretos, que aniran conformant la programació dels Concerts de Vivers 2018 dins de la Gran Fira de València. A més, un any més, els Vivers tornaran a acollir la festa Reggae Rototom, pròleg del festival Rototom Sunsplash, que se celebrarà a Benicàssim en el mes d’agost.

ON COMPRAR LES ENTRADES PER ALS CONCERTS DE VIVERS?

Si estàs pensant assistir a un dels plats forts de la programació de la Gran Fira​​​​​​​, tan sols hauràs d’accedir a la web www.concertsdevivers.com, i comprar la teua entrada. També la podràs adquirir en la taquilla dels Jardins de Vivers, que obriran a partir de les 19.00 hores. Si ja tens la teua entrada, recorda que l’obertura de portes dels Concerts de Vivers serà a les 19.30 hores.

CARTELL DELS CONCERTS DE VIVERS 2018

Conciertos_Viveros_Gran_Fira
 

​​​​​​​

El més llegit