Ximo Puig destaca que les persones majors "no són passat", sinó "present i futur per a la Comunitat Valenciana"

Guardar

El president de la Generalitat Ximo Puig
El president de la Generalitat Ximo Puig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que les persones majors "no són passat", sinó "present i futur per a la Comunitat Valenciana", i ha defensat que, precisament per aquesta raó, han de tindre un protagonisme central en les polítiques del Consell, tot això en agraïment a l'esforç realitzat i també des de la confiança en el molt que han d'aportar a les pròximes generacions.

Així ho ha indicat durant l'acte d'homenatge als jubilats i les jubilades de Sedaví organitzat pel seu Ajuntament en la localitat d'Alzira, on ha subratllat el sacrifici realitzat per les persones majors durant la pandèmia i la seua contribució decisiva al sosteniment de les famílies en temps de crisis.

Puig ha remarcat en aquest sentit el suport desplegat pel Consell a les persones majors amb la posada en marxa de mesures de caràcter social i econòmic per a garantir la seua qualitat de vida i l'accés a totes les prestacions.

Puig ha considerat prioritari mantenir el poder adquisitiu del col·lectiu, així com assegurar el seu accés a tots els serveis i facilitar la seua participació en la definició de les polítiques públiques.

En aquest context, s'ha referit també a la importància d'iniciatives com la desenvolupada per la Generalitat per a assegurar la continuïtat en la Comunitat Valenciana del programa de vacances de l'Imserso per a aquest hivern amb 5 milions d'euros d'ajuda.

Destacats