Vox amenaça amb tancar À Punt després del 28M

El Consell Rector d'À Punt afirma que continuaran "donant cobertura a totes les opcions amb representació" en Les Corts

Guardar

Instal·lacions d'À Punt Media
Instal·lacions d'À Punt Media

Vox amenaça amb tancar la radiotelevisió pública valenciana, À Punt, si aconsegueix entrar en el govern valencià després de les eleccions del 28 de maig. La formació d'ultradreta ha fet aquesta afirmació en un missatge publicat en les seues xarxes socials aquest dimarts, en el qual amenaça als treballadors amb clausurar l'ens autonòmic.

Una declaració que s'ha realitzat citant una peça informativa del mitjà públic sobre el 25 d'abril, dia en què es commemora la pèrdua dels Furs i de l'autogovern valencià durant la Batalla d'Almansa de 1707.

El missatge del partit d'extrema dreta comença dient: "Sou un insult als valencians. Un desaprofitament dels diners de tots i una màquina d'adoctrinament separatista". Després han advertit a la plantilla d'À Punt sobre el que ocorrerà després de les eleccions del 28 de maig amb un amenaçador "aprofiteu el que us queda en el convent, perquè vos tancarem".

El Consell Rector d'Informatius d'À Punt ha respost afirmant que, com a mitjans públics, continuaran "donant cobertura a totes les opcions amb representació" en Les Corts, "incloent aquelles que fan apologia de l'amenaça, el feixisme i la incultura, davant les quals aquest consell d'informatius sempre defensarà a la seua redacció".

"La televisió del règim"

No és una sorpresa que a la ultradreta no li agraden les autonomies ni allò públic. De fet, la síndica de Vox en Les Corts, Ana Vega, ja va protagonitzar un tibant enfrontament amb la periodista d'À Punt que cobreix la informació parlamentària, Lola Oliver, fa uns mesos.

Vega va qualificar a À Punt de ser la "televisió del règim" i d'"ideologitzar" als valencians, i ja va obrir la porta al seu tancament per a estalviar costos. La periodista va respondre amb professionalitat a la ultradretana, recordant-li que si compleixen eixa amenaça de tancament, "tampoc tindria aquest altaveu per a criticar", la qual cosa va ser àmpliament aplaudit.

Arxivat a:

Destacats