Víctor Camino presentarà la seua candidatura a la Secretaria General de Joventuts Socialistes d'Espanya a València

"De la utopia a l'acció" és el lema del projecte compartit per a liderar unes JSE "més inclusives, descentralitzades i útils".

Guardar

Víctor Camino, Secretari General de Joves Socialistes de la ciutat de València
Víctor Camino, Secretari General de Joves Socialistes de la ciutat de València

L'actual Secretari General de Joves Socialistes de la ciutat de València, Víctor Camino, ha anunciat aquest dilluns la celebració diumenge que ve, 17 d'octubre, d'una trobada de joves socialistes de tota Espanya en l'emblemàtic trinquet de Pelayo, per a presentar els eixos d'un projecte "compartit" per a liderar les Joventuts Socialistes d'Espanya (JSE).

L'equip que acompanya a Camino fa així una crida a tota la militància de Joventuts Socialistes per a acostar-se a un esdeveniment que pretén ser "obert, plural i participatiu", precisament com volen que siga l'organització juvenil socialista, "un punt de reunió de la joventut progressista que no es conforma i que vol portar a l'acció les seues idees, els seus anhels i reivindicacions".

En aquest sentit, destaquen des de la candidatura com a eix fonamental d'aquest projecte la necessitat de "fer de JSE una organització útil, proactiva i referent de les polítiques de Joventut" perquè, subratllen, "donem resposta als problemes estructurals d'una generació a la qual massa vegades no se'ns escolta ni se'ns demana opinió".

En tot cas, des de l'entorn de Camino subratllen la importància que la joventut socialista es bolque el cap de setmana en la celebració del 40º congrés federal del PSOE per a "demostrar que som milers de joves els qui defensem els valors i idees socialistes i tenim molt a aportar al present i futur d'aquest gran partit".

Aquest acte, retransmés en directe a través de streaming, pretén ser el punt de partida d'una caravana jove que recorrerà diferents punts del territori estatal per a "escoltar des de la base a la militància juvenil socialista, recollir les seues propostes i comptar amb totes les mirades possibles".

Arxivat a:

Destacats