Torrent ja compta amb el primer servei de ressonància instal·lat fora d'un hospital

Donarà servei a les poblacions de Torrent, Picassent, Montserrat, Real, Paiporta i Picanya

Guardar

Servei de ressonància de Torrent
Servei de ressonància de Torrent

Torrent compta ja amb el primer servei de ressonància instal·lat fora d'un hospital, que evitarà el desplaçament de 155.000 persones a València. I és que aquest nou servei podrà ser utilitzat pels i les pacients de Torrent, Picassent, Montserrat, Real, Paiporta i Picanya. Un equipament que no sols suposa un gran avanç assistencial per a la ciutat de Torrent, sinó que permetrà la realització de 6.000 ressonàncies magnètiques en el seu primer any.

A partir de demà, aquest servei de ressonància, que s'ha instal·lat al Centre d'Especialitats de Torrent, començarà a funcionar. Per a això, ha sigut necessària la reforma de la planta baixa d'aquest centre sanitari amb una inversió que ascendeix fins als 181.000 euros.

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, s'ha mostrat molt satisfet amb aquesta iniciativa, ja que "la ciutadania torrentina i de les poblacions de voltant podran realitzar-se aquest tipus de proves de manera més còmoda i accessible". Així mateix, ha destacat que "respon a les demandes dels torrentins i torrentines amb una potent inversió en les infraestructures sanitàries de la ciutat, complint, una vegada més, amb els compromisos adquirits pel Govern de la Generalitat amb el poble de Torrent".

Per part seua, el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, ha assenyalat que "des de la Conselleria s'està duent a terme una intensa labor per a modernitzar i millorar els equips d'alta tecnologia de la sanitat pública valenciana, i la instal·lació i posada en marxa d'aquesta ressonància és un exemple d'això".

Finalment, el conseller ha aprofitat la visita per a visitar l'avanç de les obres de construcció del nou centre de salut de Torrent II, que disposa d'una inversió d'1,5 milions d'euros. Es preveu que les obres finalitzen a principis de 2023. En concret, el nou centre de salut comptarà amb 8 consultes de medicina general, 4 consultes d'infermeria, 2 consultes de pediatria, 1 consulta d'infermeria pediàtrica i 1 consulta de matrona. A més, disposarà d'un gimnàs maternal i sala d'extraccions.

Destacats