Sandra Gómez registra la candidatura socialista a l'Ajuntament de València

"El PSOE és la millor opció per a liderar València", afirma la candidata a l'alcaldia

Guardar

Sandra Gómez registra la candidatura socialista a l'Ajuntament de València
Sandra Gómez registra la candidatura socialista a l'Ajuntament de València

La vicealcaldessa i candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha registrat aquest matí la candidatura socialista a l'Ajuntament a la Ciutat de la Justícia de la qual ha destacat la seua "formació, experiència i una acreditada gestió" per a assumir les diferents responsabilitats de govern.

"Estic molt orgullosa de l'equip que m'acompanyarà i que tindrà importants responsabilitats a l'Ajuntament perquè són els millors en cadascun dels seus àmbits. Totes les persones que m'acompanyen formen part dels diferents sectors de la ciutat com són la festa, la cultura, l'economia o l'àmbit social. Per això, és una candidatura que representa a la immensa majoria de la ciutat, una majoria que té al Partit Socialista com la millor opció per a liderar el futur", ha manifestat Gómez.

La candidata a l'alcaldia de València ha destacat que la seua candidatura està avalada pels assoliments aconseguits a la ciutat durant els últims huit anys gràcies a la mà esquerra dels socialistes. "Som la ciutat que ha generat 90.000 noves ocupacions i la ciutat que ha passat de la fallida i la ruïna del PP a ser la més sanejada d'Espanya. De ser una ciutat que havia d'apagar la meitat dels seus fanals perquè no podia pagar a ser la que més inverteix en els seus barris".

"Som la Capital del Turisme Sostenible, la Capital Verda Europea. I una referència en innovació i de gestió a Europa", ha continuat Gómez, qui ha insistit: "Per això, si com diu la dreta com un mantra, aquestes eleccions no van d'ideologia sinó de gestió, la millor opció és el Partit Socialista. Ací estan els fets i són inqüestionables", ha recalcat.

La vicealcaldessa de València, finalment, ha subratllat que la candidatura dels socialistes per a l'Ajuntament "no és de continuisme ni de passat. Aquesta candidatura és el futur i, per tant, el nostre projecte pretén, precisament, liderar aqueix futur que comença hui de la mà del Partit Socialista", ha manifestat.

El PP, els pitjors gestors

Gómez, a més, ha acusat la candidata del PP de conformar per a València una llista amb els mateixos gestors que la van acompanyar en la Generalitat i que van ser artífexs de les pitjors dades d'ús de la Comunitat Valenciana, de l'abandó de milers d'alumnes en barracons i de cobrar als escolars sense recursos per emportar-se el tupper per a menjar.

"Catalá ha inclòs en la seua llista a l'equip que va portar a la Comunitat a les pitjors dades d'atur que es recorden i que va escometre una gestió desastrosa en Educació, tancant als xiquets i xiquetes en barracons i abandonant als alumnes que no podien pagar-se el menjador", ha finalitzat.

Destacats