Sandra Gómez: "La ciutat està millor que fa 8 anys gràcies a les àrees més importants que gestiona el PSPV"

Gómez a Catalá: "Representa eixe passat perquè va ser la portaveu d'un Consell del PP ofegat de corrupció".

Guardar

La candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez
La candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez

La vicealcaldesa i candidata pel PSPV a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, ha posat en valor la gestió dels socialistes al capdavant de les àrees més destacades en aquestes dues legislatures en el primer debat de cara les eleccions municipals de la Cadena SER. Precisament, la gestió de l'ocupació ha sigut un dels focus del debat de la cadena SER. "Hui som la ciutat que més ocupació està generant de tota Espanya", apunta Gómez on posa en valor la situació de l'ocupació.

La candidata socialista ha recordat el passat de l'antic govern del PP que volia acabar amb el barri del Cabanyal. "En el passat hi havia uns polítics que volien derrocar un barri sencer i ara les excavadores només entren per a fer places", assenyala Gómez. "Ens deien que si ens veníem, eixiríem per la balconada i ells mateixos ens ocuparien els habitatges", ha detallat el testimoniatge d'un veí del Cabanyal-Canyamelar en l'època del govern municipal de Rita Barberá la líder socialista.

Així mateix, també ha parlat de l'acord del soterrament de les vies que l'exalcaldessa Rita Barberá no va arribar a cap acord amb els governs centrals populars.

Model del PSPV: una ciutat verda i de places i parcs

Sandra Gómez ha defensat el model del PSPV d'una ciutat de places i jardins com el gran corredor verd per als barris del Sud. Precisament un model que confronta amb el del Partit Popular d'un model de ciutat de finals del segle XIX.

Exceltur ha posat a València com a exemple de la ciutat que millor polítiques de turisme ha gestionat enfront del model de la ciutat d'Alacant que considera que és la pitjor. Aquestes valoracions, considera Sandra Gómez que posen en valor la gestió del PSPV al capdavant de les polítiques de turisme en l'ajuntament

També en matèria de conciliació, la candidata socialista ha proposat municipalitzar l'hora de la matinera per a ajudar a les mares treballadores. "Cal apostar per racionalitzar els horaris" assenyalava Gómez durant la seua intervenció en el debat.

Taxa Airbnb

"El millor que li ha passat a València, és haver deixat arrere a la dreta", assenyala Gómez. A més, la líder socialista ha anunciat que proposarà una moratòria per a prohibir més apartaments turístics a València així com aplicar la llei de l'habitatge perquè cap veí o veïna haja de deixar la seua ciutat.

La candidata socialista assenyala que el PSPV és l'únic que ha proposada una taxa per als Airbnb i serà la primera ciutat d'Espanya a aplicar-la. "Nosaltres volem posar un vedat als apartaments turístics i volem posar les coses molt difícils als fons voltor", assenyala Gómez. A més, critica que el PP ja ha anunciat que no va a aplicar la llei d'habitatge. En aquests moments, ha avançat que s'estan construint 2.000 habitatges i Gómez ja ha anunciat que construirà 2.000 més per a la pròxima legislatura.

Futur enfront de passat

La candidata socialista a l'alcaldia de València ha confrontat el seu model de futur enfront del passat de la gestió dels governs del PÀG. De fet, Gómez ha apuntat a Catalá: "vostè representa a aqueix passat i ha sigut la portaveu d'un Consell ofegat de corrupció". Li ha recordat la seua etapa com a Consellera d'educació les retallades viscudes en les beques de menjador i també la desocupació d'una època que ella ostentava responsabilitats de govern.

També ha lamentat l'actitud poc elegant del candidat de Vox que ha intervingut en diverses ocasions amb bromes i precisament ha sigut Sandra Gómez, qui ha intervingut per a demanar rigor i serietat durant aquest debat.

Destacats