Puig reivindica la plena ocupació com "una ambició absolutament irrenunciable" per al projecte socialista

Guardar

Diana Morant, Ximo Puig i Sandra Gómez en la marxa de l'1 de Maig
Diana Morant, Ximo Puig i Sandra Gómez en la marxa de l'1 de Maig

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha reivindicat hui la consolidació de la plena ocupació com una "ambició absolutament irrenunciable" per al projecte socialista. Així ho ha manifestat durant la manifestació celebrada a València amb motiu de l'1 de maig, Dia del Treballador i la Treballadora, a la qual ha assistit al costat de la Ministra de Ciència, Innovació i Universitats i secretària de Ciència, Innovació i Universitats del PSOE, Diana Morant.

"L'1 de maig és un dia de reivindicació que ha significat l'avantguarda per als avanços dels treballadors" ha recordat el president, qui també ha advertit que "és un dia per a l'autoexigència". "En col·laboració amb els agents socials, els empresaris i els treballadors, enguany hem aconseguit el rècord històric d'afiliacions a la Seguretat Social de la Comunitat Valenciana", ha afirmat el secretari general. "Però hem d'anar molt més enllà per a aconseguir millors salaris i millors condicions", ha afegit.

En aquest sentit, el secretari general dels socialistes valencians ha remarcat la instal·lació de la gigafactoria de Volkswagen en Parc Sagunt com una aposta directa "per la modernització i la descarbonització de la indústria" les quals ha destacat com a claus "per a aconseguir que la Comunitat Valenciana siga una terra de treball digne", ha conclòs.

Destacats