Puig qualifica de "fira de vanitats" la Convenció del PP i es pregunta "quines idees hi ha"

Guardar

Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, amb els mitjans de comunicació
Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, amb els mitjans de comunicació

El 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, ha qualificat de "fira de vanitats" la Convenció Nacional del PP que aquest cap de setmana es clausura en la ciutat de València i s'ha preguntat "quines idees hi ha darrere" de la mateixa perquè "les poques que ixen, espanten".

Així s'ha manifestat Puig aquest dissabte durant la seua intervenció en la convenció precongressual del PSPV de cara a la celebració del 40º Congrés del PSOE, on ha reflexionat sobre un dels "greus problemes" que, al seu judici, hui dia passen en política.

Per a Puig, "tot s'està fiant al màrqueting" i exemple d'això és la Convenció Nacional del PP que se celebra durant aquesta setmana i que finalitzarà aquest diumenge amb un acte central en la Plaça de Bous de València.

"Ho estem veient en la fira de les vanitats que ha muntat el PP", ha expressat el cap del Consell, que s'ha preguntat "què hi ha darrere de tota aquesta fira", perquè "les poques idees que salen, espanten".

Puig ha criticat que els 'populars' "parlen d'hispanitat com el gran centre de l'emoció intel·lectual, amb atacs directes a alguns països, o parlen que a voltes es vota malament". "Això és el que finalment transcendeix", ha postil·lat Puig.

Enfront d'això, el també secretari general del PSPV ha considerat que "l'única idea assenyada" que ha eixit d'aquesta convenció ha sigut la de la directora de la fundació Inspiring Girls, Paula Gómez de la Bárcena, que va estar convidada a una de les ponències, on va criticar la "falta de presència de les dones en els actes del PP".

Arxivat a:

Destacats