Puig crida a la participació per a "consolidar drets"

El President de la Generalitat assenyala la importància d'aquestes eleccions: "No podem tornar arrere ni parlar d'involució"

Guardar

Puig Votando 10N
Puig Votando 10N

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat aquest diumenge que "no cal deixar mai de votar" perquè "no podem tornar arrere ni parlar d'involució en cap dels aspectes possibles". "Hui més que mai cal votar per a mirar cap avant, per a consolidar els drets de la ciutadania", ha insistit.

Així s'ha pronunciat el també secretari general dels socialistes valencians després de votar en les eleccions generals d'aquest diumenge en el seu col·legi electoral de Morella (Castelló).

Puig ha valorat que "el vot és el que ha fet avançar a la societat espanyola, el vot és el que ens va traure de la involució i va portar a la democràcia, és el que ha significat finalment 40 anys de prosperitat i avanç social".

En aquest sentit, ha defensat que "no cal deixar mai de votar", perquè "és l'essència de la democràcia en la qual qualsevol persona és igual que una altra". "No podem tornar arrere, parlar d'involució en cap dels aspectes possibles", ha subratllat.

El 'president' ha incidit a més en què "la democràcia és una qüestió de valors i aquests valors que estan en el si d'aquesta societat ja consolidats no poden en cap cas posar-se en qüestió".

Per tant, ha assegurat que aquest diumenge "més que mai" cal "votar per a mirar cap avant, per a consolidar els drets de la ciutadania, per a millorar tot el que és el nostre estat de Benestar i, finalment, perquè la llibertat i la igualtat siguen per sempre les referències d'aquesta societat", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats