Puig: "El 23J ens juguem les xifres rècord d'ocupació i el futur de Parc Sagunt que només prosperarà de la mà del PSOE"

Guardar

Darío Moreno, Ximo Puig i Arcadi España en Parc Sagunt
Darío Moreno, Ximo Puig i Arcadi España en Parc Sagunt

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha afirmat hui que "diumenge 23 de juliol els espanyols i espanyoles ens juguem les xifres rècord d'ocupació i el futur de Parc Sagunt que només prosperarà de la mà del Partit Socialista". Així s'ha manifestat Ximo Puig en declaracions als mitjans de comunicació després de mantindre una reunió amb membres de l'Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) en la qual han analitzat el futur econòmic de la comarca i de Parc Sagunt, on s'instal·larà la gigafactoria de Volkswagen.

En aquest sentit, el dirigent socialista ha recordat que "fa huit anys Parc Sagunt estava en risc de desaparició i gràcies a la cooperació publicoprivada hem aconseguit que siga un gran referent industrial a Espanya" i ha apostat per "una Formació Professional més flexible que garantisca les oportunitats de treball". A més, ha defensat que "és necessari que es vincule el mercat de treball amb l'empresa privada per a així poder garantir als joves del nostre país un lloc de treball".

Així mateix, Ximo Puig ha subratllat que "els qui hem aconseguit tindre les millors xifres d'ocupació a Espanya i en la Comunitat Valenciana hem sigut els governs socialistes" i ha apostat per "reforçar la conversa amb la ciutadania per a garantir aquests llocs de treball, alguna cosa que només serà possible amb el PSOE".

Respecte a la reunió el líder dels socialistes valencians ha apuntat que "ha sigut una trobada molt positiva" i ha posat en valor que "Sagunt és treball, oportunitats i en reindustrialització, en definitiva, l'exemple de tot el que hem aconseguit des de la Generalitat al costat dels empresaris i la societat civil".

Destacats