PSPV veu el discurs de Mazón "sectari, buit de contingut i molt lluny del que representen els valencians"

Guardar

La síndica del PSPV en Les Corts, Rebeca Torró
La síndica del PSPV en Les Corts, Rebeca Torró

La síndica del PSPV-PSOE en Les Corts, Rebeca Torró, ha qualificat el discurs del 9 d'Octubre del president Carlos Mazón com "totalment sectari, buit de contingut i molt lluny del que representen els valencians".

Així ha valorat la síndica socialista el primer discurs del cap del Consell en el Dia de la Comunitat Valenciana, al qual li ha retret que haja parlat d'"unitat" després d'haver organitzat aquest diumenge un acte en homenatge a les víctimes de la Covid al qual "no va convidar no sols als socialistes, sinó tampoc al president i a la consellera --Ximo Puig i Ana Barceló-- que van liderar la resposta a la pandèmia".

La portaveu ha assenyalat que els socialistes estan "molt preocupats" perquè no volen "contribuir a blanquejar a l'extrema dreta" ni a "normalitzar que forme part del Consell", ja que "les seues polítiques no van en l'interés dels valencians".

"No volem cap reculada que signifique no continuar avançant en la millora dels drets dels valencians, la qual cosa volem és continuar avançant en la contribució a millorar la vida dels valencians", ha agregat.

En aquest sentit, ha criticat a Mazón per "permetre" la "reculada en drets" i que l'extrema dreta vaja "en contra" de la lluita contra la violència de gènere i la cultura valenciana. Així, mentre que ha destacat la seua "aposta ferma" pel valencià, ha lamentat haver de veure "com ataquen a la nostra cultura".

Arxivat a:

Destacats