El PSOE exigeix a Catalá que investigue l'agressió homòfoba ocorreguda en un restaurant València

Guardar

Fotograma de la notícia d'À Punt. Imatge de PSPV-PSOE
Fotograma de la notícia d'À Punt. Imatge de PSPV-PSOE

El regidor del Grup Municipal Socialista, Borja Sanjuán, ha exigit hui a l'alcaldessa de València, María José Catalá, que investigue "els fets gravíssims que han ocorregut en un restaurant del centre de València on una persona ha comés una agressió homòfoba i presumptament aquesta persona es tracta d'un exregidor del propi Partit Popular".

Borja Sanjuán que, ha volgut un enviar "un missatge de suport a la persona agredida i als propietaris del local que asseguen assetjats", s'ha pronunciat en aquests termes en valorar les imatges difoses tant pels propietaris del local com la televisió pública valenciana À Punt en la qual pot observar-se a l'exregidor del PP Ramón Isidro.

Isidro va ser tinent d'alcalde de Rita Barberá, amb qui a més va estar al capdavant de les àrees de Patrimoni i Gestió Patrimonial, Descentralització i Participació Ciutadana, Residus Sòlids, Cicle Integral de l'Aigua i Llicències d'Activitat. També va ser president del PP de Ciutat Vella entre 2009 i 2013, president de l'EMTRE entre 2007 i 2012 o Cap de Gabinet de la Conselleria de Cultura de 1997 a 1998, entre altres càrrecs.

"Això no pot comportar impunitat, no pot comportar que es tapen aquests fets i València no pot convertir-se en un lloc on hi ha persones que creuen que poden exercir la discriminació i la violència", ha advertit Sanjuán qui ha afirmat que, si el PP "no vol deixar cap ombra de dubte que està tractant de protegir una persona afí, ha d'investigar aquests fets i condemnar-los rotundament".

El portaveu adjunt del grup socialista ha remarcat que el PP "ha d'investigar l'agressió davant la qual guarden silenci més si cap quan tot apunta al fet que presumptament ha sigut comesa per un exregidor i dirigent del PP". "Que presumptament un membre del PP haja comés aquests fets no pot comportar impunitat i el que està sent eixordador és el silenci del PP i de la senyora Catalá", ha apuntat Sanjuán qui ha exigit "transparència i contundència".

Destacats