Pilar Lima, portaveu d'Unides Podem en Les Corts, anuncia que es presentarà a l'alcaldia de València

La secretària general de Podem a la Comunitat ha expressat a través de Twiiter la seua candidatura a les primàries municipals del seu partit

Guardar

La actual síndica de Podem en Les Corts, Pilar Lima
La actual síndica de Podem en Les Corts, Pilar Lima

L'actual síndica d'Unides Podem en Les Corts ha anunciat la seua intenció de postular-se com a candidata per a ocupar l'alcaldia de la ciutat de València. D'aquesta manera, Lima es presentarà a les primàries de la seua formació política per a liderar la candidatura al lloc de primer edil.

D'aquest mode, la secretària general de Podem a la Comunitat Valenciana ho ha anunciat a a través de les xarxes socials. Concretament, ha sigut en el seu perfil de Twitter on ha pujat un vídeo oficialitzant la seua intenció de presentar-se a les primàries del seu partit i ocupar a partir del pròxim any 2023 el despatx d'alcaldia de l'Ajuntament de València.

"La política normal necessita que les persones normals donem passos valents. Hui el pas valent, al costat de les companys i companyes d'Unides Podem València, significa presentar la meua candidatura a les pròximes primàries municipals", assegura en el vídeo la portaveu d'Unides Podem en el parlament valencià i també exsenadora.

Així, aquest anunci arriba 48 hores després que Héctor Illueca, vicepresident segon de la Generalitat Valenciana i conseller d'Habitatge, revelara —també a través del seu perfil de Twitter— la seua intenció de presentar-se a les primàries de Podem per a encapçalar el partit en les pròximes eleccions autonòmiques que se celebraran l'any 2023.

Unides Podem no té representació municipal des de 2019

La intenció de Lima és, d'una banda, i segons expressa en el vídeo de l'anunci, "posar la cara, el meu cos i la meua persona al servei de la gent"; i, d'altra banda, seguir "treballant i combatent a aquells que fan política contra la gent i que només pensen a omplir les seues butxaques i els seus comptes corrents".

A més, també busca recuperar els escons que Unides Podem va perdre en les passades eleccions municipals de 2019 quan el partit morat va quedar sense representació en l'Ajuntament en perdre els tres regidors que tenia des de 2015.

Destacats