Oltra: "Si el President decideix avançar les eleccions autonòmiques, seré la primera a saber-ho"

Puig anuncia hui si avança les eleccions al 28 d’abril

Guardar

monica-oltra
monica-oltra

La vicepresidenta de la Generalitat i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha assegurat a la seua eixida de la reunió amb el Presiden', Ximo Puig, que el cap del Consell li ha comunicat que quan tinga la decisió presa sobre si avança les eleccions autonòmiques en la Comunitat, ella serà "la primera a saber-ho".

Oltra s'ha pronunciat en aquests termes en atenció als mitjans de comunicació a les portes del Palau de la Generalitat després de mantindre una reunió amb Puig, que ha durat aproximadament una mitja hora, per a abordar el possible avançament electoral i una coincidència amb les generals del 28 d'abril.

La vicepresidenta ha assegurat que ella serà la primera en saber la decisió quan Puig la prenga. Preguntada per les seues sensacions després de la trobada ha assegurat: "Les sensacions me les quede per a mi, igual que la conversa amb el President; en tot cas em quede amb la conclusió que quan tinga la decisió presa, m'avisarà", ha manifestat.

Interpel·lada per a quin és el termini límit, ha dit que "òbviament ha de ser hui, encara que encara queda molt". Insistida per si manté la seua oposició a eixe possible avançament i si així li ho ha traslladat a Puig, ha admés que ella li ha comunicat la seua opinió i que sobre això "ell vol reflexionar".

"És una cosa normal en el debat polític i entre persones que es professen un afecte i una lleialtat important i sobre el que li he dit, reflexionarà i prendrà opinió. La meua opinió la diré amb una decisió presa, però estic a favor de tot el que convinga als valencians", ha resolt.

Oltra va tornar el dissabte a descartar l'avançament electoral en la Comunitat Valenciana perquè coincidisquen amb les generals i va assegurar que, en qualsevol cas, en la coalició eixirà "el 26 de maig o el 28 d'abril a guanyar la Generalitat perquè la legislatura que ve siga la legislatura de la transformació".

 

Destacats