Oltra no pensa en dimitir: “Cap fase del procés judicial canvia la realitat o la veritat”

La vicepresidenta del Consell recorda que l'acte del TSJCV detalla que “no existeix prova directa” contra ella

Guardar

Mónica Oltra, durant la seua última roda de premsa del Consell
Mónica Oltra, durant la seua última roda de premsa del Consell

"No dimitir és una postura ètica, estètica i política i no una personal. Soc coherent i ho continuaré sent". La vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, ha descartat dimitir després de la seua imputació pel presumpte encobriment dels abusos del seu exmarit a una menor tutelada, en la seua compareixença habitual després del ple del Consell, i ha atribuït la pressió exercida per l'oposició perquè abandone el càrrec com "una cacera de l'extrema dreta".

Durant la roda de premsa ha assegurat que no ha parlat de la seua imputació amb el president de la Generalitat, Ximo Puig (PSPV), perquè "ja sap el que hi ha", i ha rebutjat que aquest cas siga equiparable a les exigències que ella feia al PPCV i a l''expresident' Francisco Camps en la seua etapa en l'oposició abans de 2015: "Qualsevol comparació amb el comportament corrupte del PP és odiosa".

Així mateix, Oltra ha ressaltat que l'acte del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) detalla que "no existeix prova directa" contra ella. "Ens mantenim en les mateixes condicions que tot aquest temps. És impossible que 13 persones diguen la veritat. Totes menteixen per a salvar-me a mi? Moltes no les conec, no sé el que voten, no sé el que pensen... Però l'única cosa certa és que la veritat és la veritat".

Sobre aquest tema la vicepresidenta del Consell considera que "cap fase del procés judicial canvia la realitat o la veritat ni la realitat" i ha recordat que "la meua trajectòria sempre s'ha basat a defensar a la gent davant les injustícies".

Mónica Oltra, també coportaveu de Compromís, està imputada per la sala civil i Penal del TSJCV i citada a declarar el pròxim 6 de juliol. El Jutjat d'Instrucció 15 de València va remetre les actuacions a l'abril en estimar que existien fets presumptament delictius atribuïts a ella, davant la seua condició d'aforada.

Arxivat a:

Destacats